مشاركت حداكثري بهترين شيوه ختثي كردن توطئه‌هاي دشمنان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۴۲۸۴
سخنگوي فراكسيون اقليت مجلس در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

مشاركت حداكثري بهترين شيوه ختثي كردن توطئه‌هاي دشمنان است

قنبري گفت: با توجه به افزايش تهديدها و تحريم‌ها از سوي بيگانگان به ويژه در مباحث هسته‌اي، بهترين شيوه براي خنثي كردن توطئه‌هاي آنان مشاركت حداكثري مردم پاي صندوق‌هاي راي است.
داريوش قنبري در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اينكه انتخابات در هر دوره‌اي در نظام جمهوري اسلامي ايران داراي حساسيت‌هاي خاص و ويژه خود بوده است، خاطرنشان كرد: انتخابات يكي از ظرفيت‌هاي مهم نظام جهت نشان دادن مشروعيت و مقبوليت در افكار عمومي دنياست. 

وي با اشاره به شرايط حساس بين‌المللي نيز تصريح كرد: با توجه به افزايش تهديدها و تحريم‌ها از سوي بيگانگان به ويژه در مباحث هسته‌اي بهترين شيوه براي خنثي كردن توطئه‌هاي آنان مشاركت حداكثري مردم پاي صندوق‌هاي راي است.
 
سخنگوي فراكسيون اقليت مجلس شرايط كنوني را شرايط جنگ‌نرم دشمنان عليه انقلاب اسلامي برشمرد و افزود: حضور گسترده مردم در پاي صندوق‌هاي راي مي‌تواند پيروزي ديگري براي جمهوري اسلامي ايران در عرصه بين‌المللي باشد.

قنبري بيان داشت: حضور حداكثري و چشمگير مردم در پاي صندوق‌هاي راي ضمن خنثي كردن توطئه‌هاي دشمنان ترفندها و حيله‌هاي رقباي ما در منطقه خاورميانه را نيز از بين خواهد برد.
 
وي با تاكيد بر اينكه حضور مردم در عرصه انتخابات تاكيدي بر مطالبات به حق نظام جمهوري اسلامي ايران به شمار مي‌آيد، اضافه كرد: حضور حداكثري مردم به دولتمردان غرب و آمريكا ثابت خواهد كرد آنچه را كه مسئولان ما در عرصه فناوري و توسعه كشور دنبال مي‌كنند خواست عمومي ملت است.
 
سخنگوي فراكسيون اقليت مجلس تقويت شاخص‌هاي امنيتي كشور را يكي ديگر از ويژگي‌هاي حضور گسترده مردم دانست و افزود: حضور حداكثري مردم مانع از طمع دشمنان و دست درازي آنها به منافع ملي‌مان خواهد شد.

قنبري با بيان اينكه شايد ملت‌ ايران نسبت به برخي مسائل نگراني‌ها و دلخوري‌هايي از مسئولان داشته باشند، گفت: البته ملت هوشمند ايران نشان داده‌اند كه دلخوري‌ها و نگراني‌هايشان را به خاطر منافع بلندمدت نظام در شرايط حساس كنار مي‌گذارند لذا اميدواريم در اين دوره نيز هوشمندانه و با بصيرت به دفاع از منافع ملي بپردازند. 
پربازدیدترین آخرین اخبار