عباسي: بازرسي گفته بود كه كفاشيان نمي‌تواند در انتخابات شركت كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۶۳۷۸
در حاشيه نشست هيئت دولت - 3

عباسي: بازرسي گفته بود كه كفاشيان نمي‌تواند در انتخابات شركت كند

وزير ورزش و جوانان با اشاره به اينكه بازرسي كل كشور عنوان كرده بود كساني كه بازنشسته هستند مانند كفاشيان نمي‌توانند در انتخابات فدراسيون شركت كنند، گفت: ما اين مسئله را اعلام كرديم اما خانواده فوتبال نگران نباشد، همه تابع قانون هستيم.
به گزارش خبرنگار دولت «خبرگزاري دانشجو»، محمد عباسي پيش از ظهر امروز در حاشيه نشست هيئت دولت در جمع خبرنگاران درباره انتخابات فدراسيون فوتبال گفت: جوسازي‌هايي در كشور ايجاد شد كه القاء كند، دولت قصد دارد خودش در مسئله انتخابات فدراسيون وارد شود اما ديديد كه فضا شفاف بود و اين تصورات غلط از آب درآمد.

وي افزود: جوسازي‌هاي اخير در كشور توسط رسانه‌ها منعكس شد اما بايد بعد از برگزاري انتخابات عكس آن هم منتشر مي‌شد كه همه بينند كه فضا شفاف بوده است.

عباسي عنوان كرد: همه فدراسيون‌ها در وزارت ورزش طبق قانون مصوب كشور، موسسات غيردولتي محسوب مي‌شوند و مراجع ديگري نمي‌توانند تغيير در ضوابط آنها ايجاد كنند، بنابراين هم ما و هم مجمع فوتبال تابع قانون هستيم.

وزير ورزش و جوانان ادامه داد: اين مسئله را در مجمع عمومي هم عنوان كرديم كه در جلسه دولت تصويب شد و براساس آن دولت هم نمي‌تواند آن را تغيير دهد.

وي ادامه داد: همه فدراسيون‌هايي كه زير نظر وزارت ورزش كار مي‌كنند، بايد انتخابات آنها در خود مجمع برگزار شود و  فدراسيون فوتبال هم مانند ساير فدراسيون‌هاست.

عباسي درباره اينكه كفاشيان بازنشسته شده و نمي‌توانست در انتخابات شركت كند، عنوان كرد: بازرسي كل كشور گفته بود كساني‌كه بازنشسته هستند، مثل آقاي كفاشيان نمي‌توانند در انتخابات شركت كنند ما آن را به مجمع و فدراسيون فوتبال گفتيم، آنها مانعي در اين كار نديدند، همه تابع مجمع هستيم و خانواده فوتبال به هيچ وجه نگران نباشد؛ زيرا همه تابع قانون هستيم.

وزير ورزش و جوانان گفت: اگر مجمع تصميم بگيرد كفاشيان بماند، ما هم تابع هستيم.

وي همچنين ادامه داد: در قوانين فيفا هم يادآوري شده كه بايد تابع قانون باشيم و هيچ‌كار غيرقانوني صورت نمي‌گيرد.

عباسي همچنين درباره برنامه‌هايي كه در حوزه جوانان انجام مي‌شود، گفت: سه جلسه ستاد ساماندهي جوانان تشكيل شده و در آن مواردي از جمله مسائل مربوط به فراغت جوانان به دستگاه‌هايي از جمله وزارت علوم، وزارت كشور و بهداشت و درمان ابلاغ شده است تا هر كدام طبق قانون بودجه در قالب بودجه خودشان اعتبارات مربوط به جوانان را در دستور كار قرار دهند.

وزير ورزش و جوانان خاطرنشان كرد: وزارت ورزش و جوانان وظيفه دارد كه در پايان سال عملكرد وزارتخانه‌ها و دستگاه‌هاي مربوط در اين زمينه را پالايش كرده تا ببيند آن طور كه بايد وظيفه خود را انجام داده‌اند يا نه و آن را به رئيس جمهور اعلام ‌كند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار