کد خبر:۱۷۸۲۹۶
باوجود اعتراضات عليه مرتضوي صورت ميگيرد؛
جابجايي اتوبوسي در تامين اجتماعي! / تاكنون 20 مدير منصوب شدهاند
باوجود اعتراضات و انتقادات شديد مردمي و دانشجويي در مورد انتصاب مرتضوي به عنوان رئيس تامين اجتماعي، اخبار واصله از انتصابات اتوبوسي اين مركز توسط وي حاكيست.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با وجود اعتراضات و انتقادات شديد مردمي و دانشجويي در مورد انتصاب مرتضوي به عنوان رئيس تامين اجتماعي، اخبار واصله از انتصابات اتوبوسي اين مركز توسط وي حاكيست به نحويكه تاكنون 20 مدير اين صندوق تاكنون جابجا شده اند.
در دو مورد از اين انتصابات، سعيد مرتضوي، نماینده ویژه رئیس جمهور و مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی، بختیار ملکی را طي حكمي به سمت مدیرکل دفتر و دکتر بهنام پرهیزکار را به سمت مشاور اجرایی مدیرعامل منصوب كرد.
همچنين شنيده شده بستان منش، مدير كل بازرسي و دكتر زارع نژاد مدير روابط عمومي، از سازمان تامين اجتماعي مي روند و عيسي حسيني نيز قرار است به عنوان معاون جديد حقوقي اين سازمان مشغول به كار شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰