جشن روز ملی هسته ای در دانشگاه یاسوج برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۹۹۳۳

جشن روز ملی هسته ای در دانشگاه یاسوج برگزار شد

به مناسبت روز ملی فناوری هسته ای و با حضور اساتید، دانشجویان و کارشناس نیروگاه اتمی بوشهر، جشني در دانشگاه یاسوج برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو » از یاسوج،‌ یکشنبه جشن بزرگداشت روز ملی فناوری هسته ای در دانشگاه یاسوج برگزار شد.

در اين مراسم كه با حضور اساتيد،‌ دانشجويان و يكي از كارشناسان نيروگاه اتمي بوشهر برگزار شد،  رئيس دانشگاه ياسوج با اشاره به موفقيت هاي علمي دانشمندان جوان كشورمان گفت: پیشرفت‌های هسته‌ای کشور نمونه‌ای بارز از اقتدار و توان علمی جوانان این مرز و بوم است که با تکیه بر توان و استعداد و با پیروی از منویات مقام معظم رهبری به قله‌های پیشرفت علمی رسیدند و با همه وجود مورد حمایت جامعه دانشگاهی مي باشند.

اردوان ارژنگ افزود: حربه دشمن در ترور ناجوانمردانه دانشمندان هسته‌ای ایران کورکورانه و از روی عجز و ناتوانی است.

وي جامعه دانشگاهي كهگيلويه و بويراحمد را در تلاش براي تحقق منويات مقام معظم رهبري در سال جديد دانست.

كارشناس نيروگاه اتمي بوشهر نيز با اشاره به روند تكميل اين نيروگاه، گفت: نيروگاه اتمي بوشهر از ايمن ترين نيروگاه هاي دنيا از نظر تشعشعات مي باشد.

وي افزود: نيروگاه اتمي بوشهر ايمن تر از نشستن در جلو تلويزيون بوده و ميزان پرتويي كه افراد در زمينه پرتو پزشكي مي بينند بسيار اندك مي باشد.

در ادامه اين مراسم جشن، دبير انجمن علمي فيزيك و يكي از دانشجويان كارشناسي ارشد هسته اي به بيان ديدگاه ها ي خود و ارائه ي كنفرانس علمي پرداختند.

در پايان اساتيد و دانشجويان دانشگاه ياسوج با برش و توزيع كيك جشن روز ملي فناوري هسته اي اين روز را همزمان با جامعه علمي سراسر كشور جشن گرفتند.
پربازدیدترین آخرین اخبار