کد خبر:۱۸۰۰۵۴
شکایت فلسطینیها به شورای امنیت بر سر شهرک سازی اسرائیل
فلسطینیها طی یک نامه اعتراضی به شورای امنیت سازمان ملل متحد، میگویند که طرح اسرائیل برای ساخت شهرکهای جدید، ماهیت مشکوک ادعاهای این رژیم كه به دنبال صلح است را روشن میکند.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از هاآرتص، روز دوشنبه فلسطینی ها اسرائیل را به این متهم کردند که با ادامه شهرک سازی، به طور سیستماتیک در حال از بین بردن چشم انداز اجرایی شدن راه حل «دو کشوری» برای خاتمه چند دهه درگیری میان دو طرف می باشد.
دو روز قبل از تشکیل گروه چهار جانبه برای میانجیگری صلح در خاورمیانه ( ایالات متحده، سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا و روسیه) در واشنگتن و بحث درباره متوقف شدن طولانی مدت روند صلح ریاض منصور، ناظر فلسطینی سازمان ملل متحد نامه ای اعتراضی به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارسال کرد.
منصور گفت از «برنامه های غیرقانونی و مخرب» اسرائیل برای ساخت شهرک های جدید معلوم است که ادعای این رژیم مبنی بر آمادگی برای مذاکره در مورد قرارداد صلح، «ماهیتی مشکوک» دارد.
به علت ساخت و سازهای اسرائیل در زمین هایی که فلسطینیان ادعای مالکیت آن را دارند، مذاکرات اسرائیل و فلسطینی ها متوقف شده است.
فلسطینیان می گویند که اسرائیل باید موافقت کند که مذاکراتش را بر اساس خطوط مرزی سرزمین هایی که قبل از تصرف کرانه باختری، غزه و شرق بیت المقدس در سال 1967 آنها را اشغال کرده، انجام دهد.
اسرائیل این شرایط را رد می کند و فشارهای بین المللی به منظور متوقف ساختن ساخت و ساز را نادیده می گیرد.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل اصرار دارد که این مذاکرات باید بدون آنچه او پیش شرط می نامد، از سر گرفته شود.
منصور در نامه خود گفته است که اسرائیل به طور سیستماتیک در حال از بین بردن چشم انداز اجرایی شدن راه حل «دو کشوری» برای خاتمه چند دهه درگیری میان دو طرف می باشد و معتقد است این کار عمداً در جهت تلاش برای به دست آوردن زمین های فلسطین و تثبیت کنترل بر سرزمین فلسطین از سوی این رژیم پیگیری می شود.
منصور از جامعه بین المللی و بخصوص شورای امنیت خواسته است كه فعالیت های شهرک سازی غیر قانونی اسرائیل را محکوم و برای فشار آوردن به اسرائیل، اقداماتی فوری اتخاذ کنند
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.