آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۷۹۵۶
در واکنش به تسریع روند شهرک سازی؛

فرانسه و انگلیس سفرای رژیم صهیونیستی را فراخواندند

در پی گسترش شهرک سازی رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی، وزارت خارجه فرانسه و انگلیس سفرای این رژیم را فراخواندند.
فرانسه و انگلیس سفرای رژیم صهیونیستی را فراخواندند

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الحیات، در پی گسترش شهرک سازی رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی، وزارت خارجه فرانسه و انگلیس سفرای این رژیم را فراخواندند.

 

انگلیس و فرانسه در واکنش به پروژه جدید رژیم صهیونیستی برای احداث سه هزار واحد مسکونی جدید در کرانه باختری و قدس شرقی دست به چنین اقدامی زده اند.

 

پیش از این نیز اتحادیه اروپا طی اقدامی گسترش عملیات شهرک سازی در قدس شرقی و کرانه باختری از سوی دولت رژیم صهیونیستی را محکوم و خواستار توقف آن شده بود.

 

لازم به ذکر است، رژیم صهیونیستی اخیرا با احداث 3 هزار واحد مسکونی جدید در کرانه باختری و قدس اشغالی موافقت کرد.

 

این تصمیم رژیم اشغالگر قدس پس از گذشت کمتر از 24 ساعت از اعلان موافقت مجمع عمومی سازمان ملل متحد با درخواست طرف فلسطینی برای ارتقای سطح نمایندگی طرف فلسطینی در این سازمان به کشور ناظر غیر عضو اتخاذ شد.

 

تل آویو این دستاورد طرف فلسطینی را مغایر توافقنامه های امضا شده با تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار