نخستین کنفرانس بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۰۱۰۲
10 تا 12 آبان‌ماه امسال؛

نخستین کنفرانس بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود

دبیر نخستین کنفرانس بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران گفت: اين کنفرانس 10 تا 12 آبان‌ماه امسال در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود.
جواد صدری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، تصريح كرد: به دنبال برگزاری موفق نخستین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران در اسفندماه 1379در دانشگاه بیرجند و پس از گذشت یک دهه ادامه پربار آن در دانشگاه های دیگر ایران از جمله خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه تهران، مشهد، تبریز، اصفهان و علم صنعت ایران، تصمیم به برگزاری اولین کنفرانس بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در دانشگاه بیرجند در آبان ماه 1391 گرفته شد.
 
وی افزود: این کنفرانس با حمایت انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه بیرجند و پارک علم و فناوری خراسان جنوبی برگزار می‌شود.
 
دبیر کنفرانس بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران به تاریخ‌های مهم این کنفرانس اشاره کرد و بيان داشت: 15 اردیبهشت‌ماه 91 زمان ارسال مقالات کامل در حداکثر شش صفحه، 15 تیرماه زمان اعلام نتایج پذیرش مقالات، 15 تیرماه ثبت‌نام عادی، 15 مهرماه ثبت‌نام با تاخیر و تاریخ برگزاری کنفرانس نیز 10 تا 12 آبان‌ماه امسال است.
 
صدری با اشاره به برگزاری مسابقات علمی گوناگون در حاشیه این کنفرانس ادامه داد: این مسابقات شامل جدا سازی متن فارسی از تصویر، تشخیص چهره انسان، تشخیص گفتار فارسی، تشخیص عنبیه چشم، تشخیص اثر انگشت، تشخیص دستخط، تشخیص امضاء و تشخیص لبه در تصاویر است.
 
وی تصريح كرد: یک کارگاه آمورشی نیز با عنوان کارگاه آموزشی آشنایی با بیوانفورماتیک  در حاشیه این کنفرانس برگزار می‌شود.
 
دبیر کنفرانس بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران با بیان اینکه علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از محورهای کنفرانس و جزئیات دیگر به وب سایت کنفرانس به نشانی www.pria2012.ir  مراجعه کنند، خاطرنشان كرد: علاقه‌مندان می‌توانند در صورت نیاز با شماره 2502166 با کد 0561 و یا پست الکترونیک info@pria2012.ir  در ارتباط باشند.
پربازدیدترین آخرین اخبار