فرهنگ‌سازی برای استفاده از تولیدات داخلی ضروری است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۰۴۷۱
رئیس دانشگاه آزاد کرمان:

فرهنگ‌سازی برای استفاده از تولیدات داخلی ضروری است

رئیس دانشگاه آزاد کرمان گفت: اساتید و دانشجویان برای ایجاد و اشاعه فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی در جامعه فرهنگ‌سازي كنند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دادخدا غضنفری روز گذشته در دیدار با اعضای شورای مركزی بسیج دانشجویی این دانشگاه اظهار داشت: متولیان امور كار آفرینی كشور در راستای تحقق شعار حمایت از كار و سرمایه ایرانی باید به نقش و جایگاه ارزشمند فارغ التحصیلان دانشگاه ها، توان و خلاقیت آن ها اشراف داشته باشند.

وي با اشاره به نامگذاری امسال به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی افزود: دانشگاه ها می توانند مبانی نظری تولید ملی را تبیین كنند و در این میان نقش نهادهای مهمی همچون بسیج اساتید و دانشجویی مهم است.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی كرمان ادامه داد: برای ایجاد و اشاعه فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی ضرورت دارد، اساتید و دانشجویان با فرهنگ سازی جامعه را آگاه كنند.

همچنین فرشاد پهلوان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی كرمان نیز در اين مراسم ضمن تقدیر از حمایت های مدیریت این واحد دانشگاهی از برنامه های بسیج در سال گذشته، گفت: از مهمترین برنامه های بسیج دانشجویی در سال گذشته كه با موفقیت و شایستگی برگزار شد می توان به برگزاری اردوی راهیان نور با ظرفیت 300 دانشجو، اردوهای جهادی، برنامه های قرآنی و فرهنگی و تقویت روحیه شهادت طلبی اشاره كرد.
 
وی با اشاره به بر نامه های امسال گفت: در سال جاری نیز با همكاری دانشگاه یادواره شهدای گمنام و كرسی های آزاد اندیشی و برنامه هایی فرهنگی برگزار می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار