دفتر بسیج دانشگاه پیام‌نور بشرویه افتتاح شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۰۴۸۱

دفتر بسیج دانشگاه پیام‌نور بشرویه افتتاح شد

دفتر بسیج در دانشگاه پیام‌نور بشرویه امروز با حضور جمعي از مسئولان افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، دفتر بسیج در دانشگاه پیام‌نور بشرویه امروز با حضور جمعی از مسئولان اين شهرستان افتتاح شد.
 
رئیس دانشگاه پیام‌نور بشرویه صبح امروز در مراسم افتتاح دفتر بسیج در این دانشگاه گفت: گرچه بسیج دانشگاه پیام‌نور از امروز شناسنامه‌دار می‌شود؛ اما در گذشته دانشجویان بدون منت و چشمداشت در فعالیت‌های فرهنگی، مراسم مذهبی و برگزاری دعاها حضور فعالی داشته‌اند.
 
کبری مکاریان با اشاره به اینکه بسیج به طبقه خاصی تعلق ندارد، افزود: دانشجویان، نیروهای کارآمد و سرمایه‌های گران‌بها هستند که علاوه بر حضور در عرصه علم و دانش در راستای حفظ ارزش‌های اسلامی و انقلابی و دفاع از اسلام، انقلاب و کشور تلاش می‌کنند.
 
وی اظهار داشت: تشکیل بسیج در نظام جمهوری اسلامی از برکات خداوند بر ملت ایران بوده که منجر به دفاع و مقاومت در برابر دشمن مسلح شده است.
 
رئیس دانشگاه پیام‌نور بشرویه با بیان اینکه بسیج بازوی توانمند دانشگاه است، تاکید کرد: تشکیل کرسی‌های آزاداندیشی علاوه بر سفارش مقام معظم رهبری دغدغه اصلی دانشجویان است که با افتتاح این پایگاه این امر محقق خواهد شد.
 
امام جمعه موقت بشرویه نیز در این مراسم به حضور دانشجویان در نمازهای جماعت، دعاها و دیگر برنامه‌های فرهنگی و مذهبی اشاره کرد و اظهار داشت: بسیج یکی از آثار ارزشمند دوران بعثت پیامبر اکرم (ص) بوده که در آن همه اقشار دست در دست هم در جبهه‌ها حضور داشته‌اند.
 
حجت‌الاسلام علی‌اکبر حدادیان ادامه داد: امروزه هر برنامه‌ای که در بسیج اجرا می‌شود تداعی کننده برنامه‌های صدر اسلام است به گونه‌ای که در تاریخ اسلام همه افراد از نوجوانان تا افراد مسن عاشقانه، آگاهانه و از روی اخلاص برای نبرد با دشمن به جبهه‌ها شتافتند.
پربازدیدترین آخرین اخبار