آیا توسعه شهر شیراز فقط به احداث مجتمع‌های تجاری معطوف می‌گردد؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۰۷۱۸
سازمان بسیج دانشجویی فارس:

آیا توسعه شهر شیراز فقط به احداث مجتمع‌های تجاری معطوف می‌گردد؟

سازمان بسیج دانشجویی فارس در بیانیه‌ای با این پرسش که آیا توسعه شهر شیراز فقط به احداث مجتمع‌های تجاری معطوف می‌شود، اعلام كرد: آیا توسعه در زمینه تولید، با توجه به بسترهای مناسبی که از بابت مواد اولیه در استان وجود دارد، نمی‌تواند در الگوی توسعه استان جایی داشته باشد؟
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سازمان بسیج دانشجویی فارس در بیانیه‌ای با اشاره به الگوی توسعه شهری در نظام جمهوری اسلامی ایران آورده است: در حکومت اسلامی توسعه شهری اعم از توسعه اقتصادی و فضای کسب و کار به هیچ وجه بر پایه های توسعه سرمایه صرف نیست و همواره توسعه در هر سطحی اگر با توسعه فرهنگی اسلامی همراه نباشد در الگوی توسعه و پیشرفت اسلامی جایی ندارد.
 
این بیانیه مي افزايد: اگر توسعه فرهنگی را از توسعه اقتصادی جدا در نظر بگیریم و برنامه ای را برای آن در نظر نداشته باشیم، در حقیقت بستری را برای توسعه و ترویج فرهنگ دشمن فراهم کرده ایم؛ اینکه مسئولان فکر کنند دشمنان از استفاده از این فرصت ها چشم پوشی می کنند بسی ساده اندیشی است.
 
سازمان بسیج دانشجویی فارس در بیانیه خود با اشاره به اینکه چندی است که توسعه شهر شیراز در قالب مجتمع های تجاری در دستور کار مسئولان شهری و استانی قرار گرفته است، خاطرنشان کرده است: نتیجه این روند باعث گردیده که تمام این مجتمعاتی که تاکنون احداث شده، نه تنها در طراز چهره شهر شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) قرار نگرفته؛ بلکه در تعارض با سومین حرم اهل بیت (ع) به عنوان محور توسعه شهر شیراز می باشد.
 
این بیانیه تصريح كرده است: مجتمع های تجاری با وجود تمامی مزیت ها از قبیل اشتغال زایی و صرفه جویی در وقت مردم و غيره متاسفانه بستری برای رقابت در بین جوانان در عرضه ظاهر و ترویج فرهنگ مصرف گرایی فراهم كرده است؛ به طوری که تبلیغ کالا ها و بخصوص مدل های پوشاک را رسانه های غربی و دشمنان انجام داده و عرضه کالا های مورد نظر دشمنان بر عهده مجتمع های تجاری می باشد.
 
سازمان بسیج دانشجویی فارس تاكيد كرده است: مسئولان آگاه باشند که با روندی که شرح داده شد، این دشمنان هستند که با تبلیغات و ایجاد زیر ساخت ها در جامعه اسلامی در نظام جمهوری اسلامی، نوع پوشش جوانان را تعیین می کنند.
 
این بیانیه با این پرسش که آیا توسعه شهر شیراز فقط به احداث مجتمع های تجاری معطوف می گردد و توسعه در راستای تامین و گسترش رفاه زائران و جذب آنها که بسیاری از مردم کشورمان و حوزه خلیج فارس را در بر می گیرد، باید غفلت گردد، بيان كرده است: آیا توسعه در زمینه تولید، با توجه به بستر های مناسبی که از بابت مواد اولیه در استان وجود دارد، نمی تواند در الگوی توسعه استان جایی داشته باشد؟
 
سازمان بسیج دانشجویی فارس در پایان اين بيانيه تصریح کرده است: اینکه مجتمع تجاری احداث کنیم و به بهانه افتتاح آن در ایام سوگواری حضرت فاطمه (س) هلهله کنیم و در این ایام کنسرت موسیقی برگزار كنيم خدشه به ظواهر اسلامی شهر که سومین حرم اهل بیت(س) نام گرفته، نمی باشد؟
پربازدیدترین آخرین اخبار