حجتالاسلام ابراهيمي در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
خبر خوش مذاكره با 1+5 به رسميت شناختن حق غني سازي ايران است
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: به رسميت شناختن حق غنيسازي اورانيوم ايران، خبر خوش مقامات تركيه خواهد بود.
حجتالاسلام حسين ابراهيمي در گفتوگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به تفاوت مذاكره پيشرو با مذاكرات پيشين بيان داشت: تفاوت مذاكره پيشروي ايران با 1+5 با مذاكرات پيشين در اين است كه در گذشته اين گروه با يكديگر اتفاق نظر داشتند، در حالي كه در اين دوره از مذاكرات كشور روسيه و چين با ديگر كشورها هماهنگي ندارند.
وي افزود: اين ناهماهنگي را ميتوان در اظهارات مقامات چيني و روس مشاهده كرد، بخصوص مقامات روسي كه اظهار داشته اند هيچ انحرافي در روند هستهاي شدن ايران مشاهده نشده است.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به علت اين تغيير موضع بيان داشت: بسياري از تحولات پيش آمده ناشي از استقرار نظام جمهوري اسلامي ايران و حضور مردم در صحنههاي ملي همچون انتخابات و 22 بهمن است.
ابراهيمي افزود: امكانات دفاعي ايران و آنچه به نمايش گذاشته شد، بيانگر تفاوت جمهوري اسلامي ايران با گذشته است.
وي افزود: اين نوع مسائل نشاندهنده تبديل شدن ايران به قدرتي قوي در منطقه است.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به نتيجه اين دور از مذاكرات ادامه داد: اين مذاكرات از طرف غرب پيشنهاد شد و احتمال ميرود حق غنيسازي اورانيوم توسط ايران به رسميت شناخته شود.
ابراهيمي با اشاره به اظهارات وزير امور خارجه تركيه مبني بر داشتن خبري خوش بعد از مذاكرات بيان داشت: اين خبر خوش ميتواند به رسميت شناختن حق غنيسازي اورانيوم ايران و رفع تحريمها باشد.
وي افزود: به رسميت شناختن اين حقوق براي دنيا هم خوب خواهد بود و باعث خوشحالي تمام جهان خواهد شد؛ زيرا رشد ايران بر رشد جهان تاثيرگذار است.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس خاطرنشان كرد: كشور تركيه با توجه به قدرت سياسي خود، ميتواند براي تحقق اين امر نقش خوبي ايفا كند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰