کد خبر:۱۸۱۱۱۴
در روز شهادت حضرت فاطمه (س)
2 شهيد گمنام در دانشگاه آزاد تبريز به خاك سپرده ميشوند
همزمان با ايام شهادت حضرت فاطمه (س) دو شهيد گمنام در دانشگاه آزاد تبريز به خاك سپرده ميشوند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از تبريز، دكتر صادق ملكي روز گذشته با اعلام خبر تدفين 2 شهيد گمنام در دانشگاه آزاد تبريز در روز شهادت حضرت زهرا (س) گفت: افتخار ميزباني دو شهيد گمنام كه نوجواني 16 ساله و جواني 32 هستند و در منطقه عملياتي الفجر 8 و در فاو به فيض شهادت رسيدهاند، را يافتهايم.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي تبريز افزود: در فرهنگ قرآني ما شهيدان زندگان حقيقي هستند و مزار امامان و شهدا مشعلهاي فروزاني است كه خير و بركت، حيات و نشاط، لطف و نصرت الهي را نويد ميدهند.
وي در ادامه با اشاره به درخواستهاي مكرر دانشگاهيان از سه سال پيش براي تدفين شهداي دفاع مقدس در فضاي دانشگاهها گفت: شهداي گمنام علاوه بر مقام ملكوتيشان و حضور پر بركتافزايشان در محيط دانشگاه مظهر اتحاد و همبستگي ملي براي همه اقشار و طبقات اجتماعي هستند.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي تبريز در ادامه از كليه مسئولاني كه با اختصاص 2 شهيد گمنام به اين دانشگاه كه تنها سهميه اين دوره از استان آذربايجان شرقي بود، تقدير و تشكر كرد.
ملكي در پايان از مردم هميشه در صحنه دعوت كرد در كنار دانشگاهيان در مراسم تكريم، تشييع و خاكسپاري اين شهداي دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامي تبريز شركت و از اجر معنوي و اخروي آن بهرهمند شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰