فمینیسم مهمترین جوهره فیلم‌ امروز سینمای ایران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۱۱۳۴
پژوهشگر قرآنی خراسان جنوبی:

فمینیسم مهمترین جوهره فیلم‌ امروز سینمای ایران است

پژوهشگر قرآنی خراسان جنوبی فمینیسم را مهمترین جوهره فیلم‌های سینمای امروز ایران دانست.
محمد جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با بيان اينكه فمینیسم مهمترین جوهره فیلم‌های سینمای امروز ایران است، اظهار داشت: فمینیسم یکی از مهمترین آفت‌های خانمان سوز و بنیان برانداز خانواده با ریشه غربی است که امروزه در لباس‌های مختلف به بهانه حقوق زنان استحکام خانواده را در همه کشورها از بین برده است.
 
وی اضافه کرد: امروزه فمینیسم با استفاده از آرایش‌های زیبا به جوامع اسلامی روی آورده و برخی از زنان و مردان مسلمان خواسته یا ناخواسته به این آفت بشری دامن زده و می‌خواهند جامعه اسلامی را نیز با این آفت دچار انحطاط کنند.
 
پژوهشگر قرآنی خراسان جنوبی گفت: امروزه بسیاری از برنامه‌های تلویزیون مانند برخی از برنامه نوروزی صدا و سیما و پخش فیلم‌های تهمینه میلانی نظیر «دو زن» خواسته یا ناخواسته از مروجان اصلی فمنیسم در ایران است.
 
جعفری تصریح کرد: پخش فیلم «دو زن» در شبکه نمایش سیما نه تنها مردان ایرانی را مردان بی‌سواد، خشن و متوحش معرفی کرده؛ بلکه بازیگر خوب مرد این داستان را مردی جلوه داد که تحت سیطره زن بوده به عبارت دیگر در این فیلم میلانی مرد خوب، مرد مرده است.
 
وی افزود: این فیلم نه تنها چهره مرد ایرانی و مسلمان را مخدوش کرد؛ بلکه زن مسلمان و نمونه را زنی نشان داد که کارهای مردانه می‌کند، به عبارت دیگر این فیلم با نهایت احترام الگوی آسمانی نظیر حضرت فاطمه (س)را کنار گذاشت و زن غربی را بهترین الگوی زن مسلمان معرفی کرد.
 
پژوهشگر قرآنی خراسان جنوبی تاکید کرد: دست‌اندرکاران سینما و صدا و سیما در پخش فیلم‌ها باید دقت لازم را به عمل آورند.
 
جعفری با بیان اینکه تهمینه میلانی بزرگترین مروج فمینیسم در فیلم‌هایش است، گفت: امروزه در بیشتر فیلم‌هایی که بر پرده سینما اکران می‌شود، زن محجبه را شخص بدبخت و زنان بدحجاب که به کارهای مردانه اشتغال دارند را زنانی موفق جلوه می‌دهند که این در تضاد کامل با واقعیت و فرهنگ اسلامی جامعه است.
 
وی اضافه کرد: این تفکر چهره زن مسلمان را مخدوش کرده و به نوعی همکاری در تهاجم فرهنگی و آب به آسیاب دشمن ریختن است.
 
پژوهشگر قرآنی خراسان جنوبی ادامه داد: امروزه فمینیسم سعی کرده لباس اسلامی را برتن کند و خود را اسلامی جلوه دهد؛ بنابراین زنان مسلمانان با نهایت زیرکی باید مراقب توطئه‌های داخلی و خارجی باشند.
 
جعفری یادآورشد: جلوگیری از رسانه‌ای شدن فمینیسم در ایران نظارت هرچه بیشتر دستگاه‌های ارشادی نظیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رسانه ملی را می‌طلبد. 
نظرات شما
بدون نام
-
۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۶
بسم الله الرحمن الرحيم
" جنگ نرم "
قرآن کريم درسوره مبارکه ملک ازآيه هاي 8 الي 12 ازيک خبرغيبي عجيبي پرده برميدارد ومي فرمايد { درقيامت زمانيکه جمعي را به جهنم وارد مي کنند / جهنم ازخشم نزديک است پاره شود / نگهبانان جهنم ازآنان سؤال مي کنند آيا کسي نيامد ؟ وشما را ازامروزآگاه نکرد ؟ ونترسانيد ؟ مي گويند بله آمدند وما را ازامروزترساندند ولي تکذيب شان کرديم ودروغگويشان خوانديم !! ومي گويند اگرما شنيده بوديم ويا تعقل مي کرديم امروزازدوزخيان نبوديم !! وبه تقصيروگناه خود اعتراف مي کنند !! ليکن اعتراف آنروزبرايشان سودي نخواهد داشت !! آنروزتنها کساني که دردنيا دربرابرپروردگارشان خشوع کرده ودرپنهان وآشکارترسان ازعذاب اوبودند (خدا پرستان ) آمرزيده ورستگارند مي شوند وپاداش بزرگ مخصوص آنان خواهد بود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار