کد خبر:۱۸۱۱۵۰

وقتي جنبش سبز دوستان خود را هم نمي شناسد

پس از آنكه سيدمحمد خاتمي، در پی شرکت در انتخابات مورد تخریب قرار گرفت و پیش از آن نيز اين امر در مورد بسیاری از سیاستمدار، فیلمساز و فوتبالیست، از هاشمی رفسنجانی تا مهران مدیری صورت گرفته بود مهدي خزعلي به سوژه تازه اين پروژه تبديل شد.
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ در پي درخواست مهدي خزعلي از هواداران جنبش سبز براي حضور در دور دوم انتخابات مجلس شوراي اسلامي، بحث‌هاي داغي در محافل اپوزيسيون در مورد آن درگرفته است.

داستان از آنجا آغاز شد كه مهدي خزعلي طي يادداشتي در وب‌سايت شخصي خود از طرفداران جنبش سبز خواست به‌عنوان «يك تلاش مدني و اعتراض مسالمت‌آميز» پاي صندوق‌هاي راي دور دوم انتخابات مجلس حضور يابند و با دادن تك‌راي به علي مطهري، «تنها صداي اعتراضي مجلس هشتم» را تأييد كنند.

وي همچنين تأكيد كرد که هم با انفعال و هم راديكاليزم مخالف است و فقط به تلاش و مبارزه مدني در چارچوب قانون مي‌انديشد.

اما طرح اين موضوع واكنش‌هاي جالبي را در برخی رسانه‌هاي ضدانقلاب به دنبال داشت و يك سايت حامي جنبش سبز طي مطلبي در اين زمينه نوشت: «اصلاح طلبان بي‌توجه به تقلب، حصر موسوي و كروبي و احكام زندانيان سياسي و عقيدتي همچنان پايبند به نظام جمهوری اسلامی و به دنبال روزنه‌اي براي ورود مجدد به بدنه قدرت هستند.»

اين مطلب، مشاركت خاتمي در انتخابات، اظهارات خباز در خصوص عزم اصلاح‌طلبان براي مشاركت در انتخابات رياست جمهوري يازدهم با محوريت خاتمي و فراخوان مهدي خزعلي به شركت در انتخابات را با يكديگر مرتبط دانسته و نتيجه مي‌گيرد: «اصلاح‌طلبان سعي دارند در دور دوم انتخابات مجلس پايگاه اجتماعي نداشته خود را به رخ حاكميت كشانده و از آن به‌عنوان ابزار چانه‌زني براي تسريع ورود مجدد به ساختار قدرت استفاده كنند.»

يك سايت ديگر این پيشنهاد خزعلي را مردود دانسته و پيش‌بيني كرد كه در نهايت نتيجه‌اي بهتر از طرح ابراهيم نبوي معروف به «تروا» در 22 بهمن 88 نداشته باشد.
 
گروهی نیز این فراخوان را نتیجه سازش خزعلی با حاکمیت در دوره بازداشت وی دانسته و علت آزادی زودهنگام این حامی فتنه 88 را داغ کردن بازار انتخابات می دانند.

از سوي ديگر نظرات برخي كاربران سايت مهدي خزعلي نيز در اين رابطه جالب توجه است؛ يكي از اين كاربران با استقبال از اين طرح مي‌نويسد: «تک رای به مطهری نه به معنی تایید کردن شخص اوست، فقط برای فرستادن یک پیام است به حاکمیت؛ بنده با حرکت دکتر موافق هستم و اگر عمری بود در این انتخابات شرکت خواهم کرد.»

يكي ديگر از اين كاربران که با این طرح مخالف است در نظر خود نوشت: «متاسفانه آقای مطهری وفادار به ولایت مطلقه فقیه و مخالف لیبرالیسم و ملی گرایی هستند.»
 
چند مورد از این نظرات در تصویر زیر آمده اند:
 
 
 
اين در حالي است كه اكثر سايت‌هاي مشهور حامي جنبش سبز كه تا چندي پيش در جريان بازداشت مهدي خزعلي ضمن مظلوم‌نمايي وی خواستار آزاديش بودند، اين طرح وی را بايكوت كرده‌اند و يا به تخريب و فحاشي علیه او مشغول هستند.

مدتي قبل سيدمحمد خاتمي، دوست قدیمی دیگر جنبش سبز در پی شرکت در انتخابات مورد تخریب قرار گرفت و پیش از آن نيز در مورد بسیاری دیگر از افراد، از سیاستمدار تا فیلمساز و فوتبالیست، از هاشمی رفسنجانی تا مهران مدیری صورت گرفته بود و مهدی خزعلی سوژه جدید این پروژه است.
 
این موضوع به یک مولفه اصلی رفتار رسانه های جنبش سبز تبدیل شده است که به محض اینکه کسی نظری بر خلاف میل آنها می دهد، بلافاصله فحاشی و تخریب او را استارت می زنند؛ لذا فارغ از اثربخش بودن يا نبودن طرح خزعلي، به نظر می رسد جنبش سبز باید به آسیب شناسی نوع برخورد خود با دوستان قدیمی اش پرداخته و فکری به حال این روند فرسایشی قهرمان سازی و اسطوره کشی بنماید.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار