مردم و مسئولان در جهت اجرایی شدن پیام امسال رهبر انقلاب تلاش كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۱۳۴۰
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین:

مردم و مسئولان در جهت اجرایی شدن پیام امسال رهبر انقلاب تلاش كنند

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با اشاره به اينكه مردم و مسئولان در جهت اجرایی شدن پیام امسال رهبر معظم انقلاب بايد تلاش كنند، گفت: این کشور باید نیازمندی‌های خود را توسط متخصصان، کارگران و صاحبان سرمایه کشور تامین كند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، آیت الله باریک بین روز گذشته در گردهمایی ائمه جمعه استان قزوین، با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر فرزانه انقلاب با عنوان «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» تصريح كرد: اگر کشوری بتواند نیازمندی های خود را بخوبی تامین كند، این کشور دیگر نیازی به کالاهای دیگر کشورها نخواهد داشت.
 
وي با اشاره به تولید کالاهای با کیفیت توسط صاحبان سرمایه افزود: وقتی تولید کالاهای با کیفیت توسط کارخانه ها به جریان بیفتد نتیجه آن رونق یافتن کارخانه ها و تولید محصولات خوب توسط کارگران و کارفرمایان کشور و کم رنگ شدن وابستگی به غرب  خواهد بود.
 
نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: باید مردم و مسئولان پیام رهبر معظم انقلاب را نصب العین قرار داده، و تلاش كنند، شعار امسال در کشورمان تحقق واقعی یابد.
 
باریک بین به نظارت بیشتر مسئولان بر کالاهای تولید شده در کشور افزود: دست اندرکاران امر صنعت و مسئولان اداره استاندارد باید نظارت بیشتری بر روی کالاهای تولید شده داشته باشند تا کالای مناسبی به دست مردم برسد.
 
امام جمعه قزوین با اشاره به فرا رسیدن روز ارتش گفت: امروز نیروهای مسلح ما با فرماندهی معظم کل قوا در آمادگی خوبی قرار داشته و هرگونه تهدیدی را از سوی دشمنان این نظام به طور کوبنده ای پاسخ خواهد داد.
 
وي خاطرنشان كرد: امروز ایران مقتدر در سایه رهبر معظم انقلاب و این ملت با بصیرت و هوشیاری در تمام صحنه های این انقلاب حضوری مقتدرانه داشته و هر گونه توطئه از سوی دشمنان را خنثی می کند.
 
    
پربازدیدترین آخرین اخبار