نادران در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
ثبات قيمت سكه به تدابير دولت بستگي دارد/ به كاهش قيمت سكه خوشبين هستم
عضو كميسيون اقتصادي مجلس گفت: ثبات قيمت سكه تا حد زيادي به تدابير و تصميمات دولت بستگي دارد.
الياس نادران در گفتوگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به مشكلات آينده و ورود حجم عظيمي از سكه به بازار تهران بيان داشت: نسبت به كاهش قيمت سكه خوشبين هستم و خوش بينيام به اين مسئله بر ميگردد كه سطح قيمت سكه به سطح قيمتهايي كه انتظار ميرود با قيمتهاي جهاني و شرايط اقتصادي ايران متناسب باشد، تبديل شود.
وي با اشاره به عملكرد صرافيها مبني بر حذف قيمت سكه از تابلوهاي خود افزود: هر زمان كه قيمت ارز يا سكه كاهش پيدا ميكند، معمولاً صرافيها و مراكز مربوطه اقدام به حذف قيمت آن از تابلوهاي خود ميكنند.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس ادامه داد: ثبات قيمت سكه در اين وضعيت، تا حد زيادي به تدابير و تصميمات دولت بستگي دارد.
نادران در ادامه با اشاره به وضعيت پيش آمده براي عابربانكها بيان داشت: بانك مركزي بايد به هر نحو ممكن به مردم اين اطمينان را بدهد كه سيستم بانكداري الكترونيكي به حد كافي حفاظتهاي امنيتي را داراست.
وي خاطرنشان كرد: اين مركز بايد آسيب شناسيهاي لازم را انجام داده و مردم را در جريان پيشگيريهايي صورت گرفته، قرار دهد.
نادران همچنين با اشاره به اوضاع بد اقتصادي موجود و فشار تورم بر مردم گفت: ما در ابتداي شروع طرح هدفمندي يارانهها نسبت به گراني هشدار داده بوديم، اما آن را به تمسخر گرفتند.
وي افزود: البته امروز هم بخش زيادي از اين واقعيت را انكار ميكنند اين درحالي است كه مردم با پوست و گوشت و استخوانشان گراني را لمس ميكنند.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس خاطرنشان كرد: گراني فعلي غيرقابل پيش بيني نبود و بايد راهي براي كاهش فشارهاي تورمي بر مردم پيدا كرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰