4000 دانشجو در دانشگاه‌های علمی کاربردی خراسان جنوبی تحصیل می‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۱۴۷۷
رئیس دانشگاه علمی کاربردی خراسان جنوبی:

4000 دانشجو در دانشگاه‌های علمی کاربردی خراسان جنوبی تحصیل می‌کنند

رئیس دانشگاه علمی کاربردی خراسان جنوبی از تحصیل 4000 دانشجو در 15 دانشگاه‌ علمی کاربردی اين استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، محمد خراشادیزاده روز گذشته در مراسم افتتاح مرکز علمی کاربردی سرایان با بيان اينكه 4000 دانشجو در دانشگاه‌های علمی کاربردی خراسان جنوبی تحصیل می‌کنند، اظهار داشت: در حال حاضر 100 رشته تحصیلی در دانشگاه‌های علمی کاربردی استان فعال است.
 
وی با بیان اینکه در این مراکز تربیت نیروی کاری متخصص و ارتقا توان فنی و تخصصی نیروها متناسب با نیاز مناطق مورد توجه است، تصریح کرد: امید است با افتتاح این مرکز نیازهای فنی و تخصصی شهرستان سرایان با ارتقا رشته‌های موجود تامین شود.
 
فرماندار سرایان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات مسئولانی که در راه‌اندازی این مرکز تلاش کرده‌اند، گفت: امید است این مرکز بتواند با آموزش نیروهای ماهر و کارآمد گامی موثر در راستای حل مشکل جوانان شهرستان سرایان بردارد.
 
محمدعلی مهدی‌نژاد افزود: توجه به علم و علم‌آموزی اساس پیشرفت و ترقی هر جامعه است و بدن شک بدون رشد در علم به هیچ هدف دیگری نائل نمی‌‌آییم.
 
شهردار و مدیر مرکز علمی کاربردی سرایان نیز افتتاح این مرکز را یکی از مهمترین اقدامات شهرداری در راستای بالابردن سطح فرهنگی و مهارتی جامعه دانست.
 
علی کریمی گفت: مرکز علمی کاربردی سرایان در ترم جاری در دو رشته الکترونیک و رایانه با پذیرش بیش از 50 دانشجو راه‌اندازی شده است.
 
وی تصریح کرد: باید سعی کنیم رشته های موجود را در ترم‌های آینده ارتقا دهیم تا این مرکز بتواند با مشارکت مردم زمینه سهیم شدن آحاد مردم را در امور عمرانی فراهم کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار