سوگواره «یاس نبوی» در 90 بقعه متبرکه خراسان رضوی برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۱۵۵۳
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی:

سوگواره «یاس نبوی» در 90 بقعه متبرکه خراسان رضوی برگزار مي‌شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خراسان رضوی گفت: همزمان با ایام فاطمیه مراسم ویژه سوگواره «یاس نبوی» در 90 بقعه متبرکه استان برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام  گنابادی نژاد ظهر امروز در نشست خبری سوگواره «یاس نبوی» به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، با بیان اینکه عزاداری برای حضرت صدیقه طاهره (س) صرفا مراسم اقامه عزاداری نیست، تصريح كرد: در این عزاداری درس بصیرت و ولایتمداری مهم است.
 
وی با اشاره به اینکه برنامه سوگواره «یاس نبوي» امسال به صورت سراسری برگزار می شود، افزود: در خراسان رضوی نیز در 90 بقعه متبرکه مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت زهرا (س) از ساعت 10 صبح برگزار می شود.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با بیان اینکه برای برگزاری این مراسم ها، 30 مبلغ اعزام شده و در 60 بقعه مسابقه کتابخوانی با موضوع «خطبه فدکیه» حضرت زهرا (س) برگزار می شود، خاطرنشان کرد: در جوار 14 امامزاده خیمه و حلقه معرفت با حضور روحانیون و کاشناسان علوم دینی برای پاسخگویی، گفت وگو و نشست های معرفتی در حوزه زندگی حضرت فاطمه (س) برپا شده است.
 
گنابادی نژاد با اشاره به استقبال مردمی از نمایش های آئینی برگرفته از سنت های اصیل و مذهبی در مراسم بصیرت عاشورایی در ایام محرم و صفر گفت: برای اولین بار این نمایش های آئینی نیز در مراسم سوگواره «یاس نبوی» از دوم تا یازدهم اردیبهشت ماه در سالن شهدای راه آهن مشهد برگزار می شود.
 
وی یکی از سرمایه های دینی و مذهبی ما در فرهنگ اسلامی را موقوفات دانست و گفت: در خراسان رضوی قریب به 15 هزار موقوفه وجود دارد که از این تعداد 60 تا70 درصد متعلق به حضرت سید الشهدا (ع) است و این در حالی است که کمترین تعداد موقوفات متعلق به حضرت زهرا (س) است و تعداد آن 19 موقوفه است.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از دیگر برنامه های این سوگواره را دایرکردن 13 ایستگاه مشاوره وقف در 13 امامزاده به منطور آشنایی مردم با اهمیت این اقدام خداپسندانه بیان کرد.
 
برگزاری نمایش های آئینی با موضوع شهادت حضرت زهرا(س) در مشهد
 
حجت الاسلام سعید آخوندی، معاون فرهنگی اداره كل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از اجراي نمایش های آئینی با موضوع «شهادت حضرت زهرا (س)» در مشهد خبرداد و گفت: این نمایش ها از دوم تا یازدهم اردیبهشت ماه سال جاری در سالن شهدای راه آهن مشهد اجرا می شود.
 
این نمایش ها را شامل چهار موضوع دانست و گفت: نمایش زندگی حضرت زهرا (س) از ولادت تا ازدواج ایشان، زندگی ایشان از ازدواج تا رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص)، رحلت پیامبر(ص) تا شهادت حضرت صدیقه طاهره (س) و با توجه به همزمانی اولین سالگرد تشییع پیكر شهید عبدالحسین برونسی در مشهد با سالگرد شهادت حضرت زهرا(س) در موضوع چهارم به این شهید بزرگوار و ارادت ایشان نسبت ساحت نورانی آن حضرت اختصاص دارد كه در آن به عملیات رمضان و نحوه شهادت شهید برونسی پرداخته می شود.
 
آخوندی همچنین با اشاره به تشكیل ستادهای سوگواره «یاس نبوی» در شهرستان های استان خاطرنشان كرد: تاكنون این ستادها در پنج شهرستان نیشابور، چناران، درگز، قوچان و بجستان تشكیل شده است و در سایر شهرستان ها نیز طی دو روز آینده تشکیل می شود.

 
پربازدیدترین آخرین اخبار