کد خبر:۱۸۳۴۲۲
اخراج سه شرکت از بورس و انتقال آنها به فرابورس
سه شرکت فارسیت درود، فارسیت اهواز و آذریت از فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران حذف و به بازار پایه فرابورس منتقل شدند.
به گزارش گروه اقتصادي «خبرگزاري دانشجو»، با توجه به ضوابط سازمان بورس و اوراق بهادار، این سه شرکت به بازار پایه فرابورس ایران منتقل شده است و از این پس معاملاتشان در این بازار انجام می شود.
بازار پایه فرابورس طراحی شده است تا شرکت هایی که نتوانسته اند شرایط حضور در بورس و فرابورس را احزار کنند، اما طبق قانون برنامه پنجم توسعه مکلف به حضور در این بازار ها هستند، بتوانند در آن حضور یابند و سهام خود را معامله کنند.
حضور شرکت ها در این بازار به منزله پذیرش آنها در فرابورس نیست و مشمول معافیت مالیاتی نیز نخواهند شد.
بنابراین سرمایه گذاران باید توجه کنند که سهام شرکت های حاضر در بازار پایه فرابورس از ریسک بالاتری در مقایسه با بازار سهام برخوردار است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰