دومین جشنواره منطقه‌ای «نغمه‌های آسمانی» در دانشگاه آزاد مبارکه برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۴۰۳۷

دومین جشنواره منطقه‌ای «نغمه‌های آسمانی» در دانشگاه آزاد مبارکه برگزار شد

دومین جشنواره منطقه‌ای با عنوان «نغمه‌های آسمانی» با هدف گسترش معارف دینی ميان دانشجویان در دانشگاه آزاد مبارکه برگزار شد.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، منصور دیانی، کارشناس كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد مبارکه روز گذشته در دومین جشنواره منطقه ای «نغمه‌های آسمانی» در دانشگاه آزاد مبارکه گفت: این مسابقات با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان در رشته های مداحی، مناجات و اذان برگزار شد.
 
وي ادامه داد: با حضور هیئت داوران و طبق آیین نامه جشنواره در هر رشته دو نفر به منطقه معرفی خواهند شد و به نفرات اول تا سوم منتخب واحد جوایز نقدی اهدا خواهد شد.
 
 کارشناس كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد مبارکه مهمترین هدف برگزاری این دوره از مسابقات را ایجاد فضای معنوی قرآنی در سطح دانشگاه ها و رقابت سالم بین دانشجویان بر شمرد و گفت: ایجاد این گونه فضاها و رقابت های ارزشی سبب جذب دانشجویان بویژه نسل جوان تحصیل کرده به برنامه‌های مختلف قرآنی می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار