کد خبر:۱۸۷۲۳۵
پورمحمدي در دانشگاه فردوسي:

دولت بيشتر از درآمد يارانه‌ها در فاز اول به مردم پول داده / همه افراد مرتبط با پرونده فساد اقتصادي به دادگاه احضار شده اند

رئيس سازمان بازرسي كل كشور گقت: دولت بيشتر از درآمد يارانه‌ها به مردم پول داده است و سوال اين است كه اين را از كجا آورده است؟

به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، پورمحمدي صبح امروز در ابتداي جلسه تريبون آزاد كه به همت جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد در اين دانشگاه برگزار شد، به حجم بالا و قابل توجه دانشجويان كشور اشاره كرد و گفت: اين حكايت از تحول چشمگير علمي و آموزشي در كشور دارد و هر سال هم بر اين حجم افزوده مي‌شود و اين نشان دهنده توسعه عمومي كشور است.


وي ادامه داد: از طرف ديگر نيز حكايت از فضاي پرنشاط و پرتحرك اجتماعي در بين نيروهاي فعال به خصوص جوانان دارد.


رئيس سازمان بازرسي كل كشور اظهار اميدواري كرد كه با اين حجم دانشجو و توسعه، عقب ماندگي‌هاي تاريخي كشور جبران شود و در اين خصوص تصريح كرد: حجم زيادي از دانشجويان، دختر هستند و اين در حالي است كه ما متهم مي‌شويم كه در نظامي اسلامي و فرهنگ انقلابي، جايگاه مناسبي براي خانم‌ها قائل نيستيم و آنها به عنوان جنس درجه پايين‌تر قرار مي‌گيرند.


پورمحمدي افزود: دو مسئله اساسي هنر انقلاب است؛ يكي اينكه از نيازهاي مادي انسان معاصر غافل نيست و آن را بدون پاسخ نمي‌گذارد.


وي در خصوص هنر دوم ادامه داد: هنر دوم و مهم‌تر اين است كه انقلاب ما مادي نيست و نيازهاي غيرمادي را هم برآورده مي‌كند.


رئيس سازمان بازرسي كل كشور با اشاره به تقابل دنياي استكبار تأكيد كرد: دنياي استكبار درباره مسائل مادي نگراني ندارد و قوي‌تر از ما مي باشد؛ اما درمورد ايجاد پيام نو و جذاب از طرف انقلاب اسلامي نگران است.


پورمحمدي ادامه داد: استكبار مي‌داند كه اگر در اين ميدان نتواند با انقلاب هماوردي كند، همه دنيا مادي‌اش به زمين مي‌خورد.


دولت بيشتر از درآمد يارانه‌ها به مردم پول داده است


وي در پاسخ به سوال يكي از دانشجويان در مورد نحوه نظارت بر اجراي قانون هدفندي‌ها يارانه ها خاطرنشان كرد: قانون يارانه مي‌گويد كه از هر رديف درآمدي بايد پرداختي داشته باشيم؛ اما دولت بيشتر از درآمد يارانه‌ها به مردم پول داده و سوال اين است كه اين را از كجا آورده است.


وزير سابق كشور ادامه داد: اين پول‌هاي اضافه منجر به گراني و كاهش توليد مي‌شود و به بازارهاي سكه و مسكن مي‌رود.


پورمحمدي تأكيد كرد: قرار بود مردم را دعوت كنيم به خوب مصرف كردن و توليدكنندگان هم توليد مناسبي داشته باشند تا به يك تعادل اقتصادي برسيم؛ اما از هدف‌هاي قانون يارانه‌ها بازمانديم.


همه مرتبطان با فساد اقتصادي به دادگاه آمدند


وي در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري كه چرا دانه‌درشت ها به دادگاه نيامدند، تصريح كرد: كسي كه 2800 ميليارد تومان از بيت المال در دستش است و حاضر بوده كه كلي پول خرج كند تا اين پول را حفظ كند همين شخص فرد اصلي است.


رئيس بازرسي كل كشور ادامه داد: هر كسي كه مرتبط با اين پرونده بوده به دادگاه احضار شده و مورد بازرسي قرار گرفته است؛ حتي چند معاون وزير و مدير كل بازداشت و بازجويي شده‌اند.


بازرسي پيشگيرانه نيازمند فرهنگ سازي است


پور محمدي در پاسخ به تذكر يك دانشجوي دختر مبني بر اينكه طبق منويات رهبري بازرسي بايد پيشگيرانه باشد، خاطرنشان كرد: مسئله مهم فرهنگ سازي است و نقش مردم در اين مسئله برجسته است؛ ما نيازمند نظارت فراگير و عمومي هستيم و رسانه ها بايد پاي كار بيايند تا همه شهروندان، مديران و كارمندان در بحث نظارت كارآمد فعال باشند.


وي با اين حال به واكنش برخي مسئولان اشاره كرد و گفت: عده اي خوششان نمي‌آيد كه سازمان بازرسي تقويت بشود.


وظيفه سازمان بازرسي نظارت بر اجراي صحيح قوانين است


رئيس سازمان بازرسي كشور در پاسخ به دانشجويي كه از خط قرمز سازمان بازرسي سوال كرده بود، تصريح كرد: طبق اصل 174 قانون اساسي به منظور نظارت بر اجراي صحيح قوانين در دستگاه‌هاي اجرايي و اداري، سازماني به نام سازمان بازرسي كل كشور تشكيل شده است.


پورمحمدي ادامه داد: ما ناظر بخش قضايي نيستيم و نظارتي بر مصوبات مجلس و نهادهاي قانونگذار نداريم؛ اما اگر دولت قانوني بگذارد مي‌توانيم به ديوان عالي كشور ارجاع بدهيم.


وي با بيان اينكه در انتخابات حق دخالت و نظارت نداريم بلكه اين وظيفه به عهده شوراي نگهبان است، افزود: در موارد سري و فوق سري و تخصصي امنيتي قضايي، دخالت نمي‌كنيم؛ مگر اينكه خود قوه قضائيه بخواهد البته خود اين دستگاه‌ها هم بازرسي براي خود دارند.


طبق قانون، ارتش و سپاه مي‌توانند از امكاناتشان براي توسعه كشور استفاده كنند


رئيس سازمان بازرسي كل كشور در جواب دانشجويي كه درباره فعاليت اقتصادي سپاه و نقش آن در ستاد اقتصادي سوال كرده بود، گفت:
رهبري دستوري داده‌اند كه در مناطق محروم كه ساير پيمانكاران وارد نمي شوند؛ سپاه به آنجا برود و فعاليت كند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار