کد خبر:۱۸۷۴۱۶
عروس آیت الله بهجت:
آیتالله بهجت با رفتار صحیح، ذاکر خداوند بود
عروس آیت الله بهجت گفت: رفتار صحیح از ویژگیهای شخصیتی این عالم ربانی بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، موسوی امروز با حضور در نشستی که به مناسبت بزرگداشت هفته زن در جمع بانوان در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، رفتار صحیح را از ویژگیهای شخصیتی این عالم ربانی ذکر کرد.
وی افزود: این عالم بزرگوار از کودکی تا سن 96 سالگی، یعنی بیش از 80 سال را صرف خودسازی کرد.
عروس آیت الله بهجت بیان داشت: رفتار آیت الله بهجت ذکر عملی خداوند بود، یعنی ایشان با رفتار درست ذکر خداوند را میگفت و با محبت و مهربانی با دیگران برخورد میکرد.
موسوی ادامه داد: شخصیت و وجود این مرجع تقلید، سراپا عمل بود و هیچ گاه تذکر نمیداد که دعای خاصی خوانده شود؛ بلکه با رفتار محبت آمیز افراد را به سمت انجام عمل نیکو راهنمایی می کرد.
وی با طبقه بندی مراتب آیت الله بهجت به سه دسته مقامات توحیدی، عرفانی و تربیتی و کرامات، گفت: کرامات ایشان از مقامات توحیدی شان نشات میگرفت؛ چراکه تا فردی به مقامات توحیدی نرسد، نمیتواند به کرامات دست یابد.
لازم به ذکر است، این نشست به همت دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سالن 22 بهمن ساختمان مرکزی برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.