قيمت نفت و فلزات گرانبها در بازارهاي جهاني
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۸۳۷۲

قيمت نفت و فلزات گرانبها در بازارهاي جهاني

قیمت نفت خام و طلا در بازارهای جهانی در مقایسه با روز گذشته نوسان داشته است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، بهای سبد نفتی اوپک با 67 سنت کاهش، به هر بشکه 103 دلار و 49 سنت رسید.

سبد نفت خام اوپک در بردارنده 12 نوع نفت خام اعضای این سازمان شامل مخلوط الجزایر، گریسول آنگولا، اورینته اکوادور، سنگین ایران، سبک بصره، صادراتی کویت، اس ‌سیدر لیبی، سبک «بونی» نیجریه، مارین قطر، سبک عربی عربستان سعودی، موربان امارات و مری ونزوئلاست.

بهای هر بشکه نفت خام دبلیو.تی.آی آمریکا 76 سنت افزایش یافت و به 90 دلار و 66 سنت برای هر بشکه برسد.

قیمت طلا نیز در بازارهای جهانی امروز برخلاف روز گذشته کاهش داشته است. هر اونس طلا با چهار دلار و سی و یک سنت کاهش در مقایسه با روز گذشته به قیمت یک هزار و پانصد و پنجاه و چهار دلار و نود و یک سنت در هر اونس خرید و فروش می شود.

این درحالی است که هر اونس نقره با سی و هشت ممیز بیست و چهار صدم درصد افزایش در قیمت معادل بیست و چهار سنت به ارزش بیست و هفت دلار و نود و شش سنت در هر اونس خرید و فروش می شود. هر اونس پلاتین نیز به قیمت یکهزار و چهارصد و بیست و شش دلار و نود و پنج سنت خرید و فروش می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار