کد خبر:۱۹۱۹۳۰

تحریم ایران؛ ضربه مهلک به بخش بیمه ‌انگلیس

تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم نفتی ایران که قرار است از اول جولای اجرا شود، ضربه مهلکی به بخش بیمه انگلیس وارد می‌کند.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، پرس تی وی نوشته است که تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم نفتی ایران که قرار است از اول جولای اجرا شود، ضربه مهلکی به بخش بیمه انگلیس وارد می‌کند.

تحریم نفتی ایران از سوی اتحادیه اروپا، برای انگلیس پیامدهای منفی به دنبال خواهد داشت زیرا بازار بیمه لندن از خریداران نفت ایران محروم می‌شود.

در اواخر ماه ژانویه سال ۲۰۱۲، وزاری خارجه اتحادیه اروپا با هدف فشار واردکردن بر تهران جهت متوقف‌کردن برنامه صلح‌آمیر هسته‌ای ایران، بسته‌ای از اقدامات محدودکننده علیه جمهوری اسلامی را به تصویب رساندند. این بسته شامل ممنوعیت واردات، خرید و حمل نفت ایران و ممنوعیت عملیات بیمه‌ای می‌شود.

در پاسخ، ایران تصمیم گرفته است که از صادرات نفت به برخی کشورهای اروپایی از جمله انگلیس و فرانسه خودداری کند که این اقدام نیز منجر به افزایش قیمت بنزین و گازوئیل شده است.

افزون بر این، محروم ساختن بازار بیمه مستقر در لندن، که ۹۵ درصد از محموله تانکرهای سوخت را در مقابل نشت نفت یا حوادث دیگر بیمه می‌کند، از حق الزحمه به دست آمده از بازار سودآور نفت، ضربه سنگینی به اقتصاد انگلیس محسوب می‌شود.

این در حالی است که آمار رسمی منتشرشده از سوی دفتر آمار ملی انگلیس نشان می‌دهد، اقتصاد انگلستان پس از ۰.۳ درصد سقوط در پی کاهش ۰.۳ درصدی تولید ناخالص ملی، با یک افت دوباره مواجه است.

امريکا و برخي از هم‌پيمانان غربي اين کشور همواره تهران را به انحراف از برنامه صلح‌آميز انرژي هسته‌اي و تلاش براي دستيابي به جنگ‌افزارهاي هسته‌اي متهم کرده و از اين ادعاها به عنوان بهانه‌اي براي اعمال تحريم‌هاي يک جانبه و بين‌المللي و همچنين تهديد به حمله نظامي عليه ايران استفاده مي‌کنند.

ايران با رد اين ادعاها تاکيد مي‌کند، به عنوان يکي از امضاکنندگان پيمان منع گسترش جنگ‌افزارهاي هسته‌اي و يکي از اعضاي آژانس بين‌المللي انرژي اتمي، از حق توسعه و دستيابي به فن‌آوري صلح‌آميز انرژي هسته‌اي برخوردار است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار