وزارت دفاع 12 فروند بالگرد را تحويل ناوگان بالگردي كشور داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۲۲۷

وزارت دفاع 12 فروند بالگرد را تحويل ناوگان بالگردي كشور داد

دوازده فروند بالگرد كه مراحل تعمير اساسي آن در شركت پنها سازمان صنايع هوايي وزارت دفاع به اتمام رسيده بود، صبح امروز در آئين ويژه‌اي در اختيار ناوگان بالگردي كشور قرار گرفت.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از اداره كل تبليغات دفاعي وزارت دفاع، در آيين تحويل دهي اين بالگردها، سردار سرتيپ پاسدار وحيدي، جانشين وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، طي سخناني گفت: به بركت پيروزي انقلاب اسلامي و در سايه تفكر و انديشه بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني (ره) و مجاهدت و تلاش مديران و متخصصان وزارت دفاع، صنعت هوايي كشور، از رشد بسيار مطلوبي برخوردار است.

وي افزود: اين روند رو به توسعه بي ترديد در آينده نزديك طعم حاصل از مجاهدت صنعتگران اين بخش را بيش از پيش، به كام ملت ايران شيرين خواهد كرد.

سردار وحيدي گفت: صنعت بالگردي كشور كه تا قبل از پيروزي انقلاب اسلامي، مستشاران آمريكايي آن را اداره مي کردند، با تكيه بر توان نيروهاي متعهد و انقلابي و دانش بومي، در طول سي سال گذشته، توانسته است بيش از يك هزار فروند انواع بالگردهاي نظامي و غيرنظامي را اورهال (تعمير اساسي) کرده و اكثر قطعات مورد نياز آن را طراحي و ساخته و از خروج ميليون ها دلار ارز از كشور جلوگيري كند.

متخصصان شركت پنها صنايع هوايي وزارت دفاع در سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي موفق شدند براي نخستين بار در خاورميانه تعميرات اساسي بر روي ترانسيشن بالگرد ميل را نيز با موفقيت انجام و اين بالگرد پرواز نمايشي خود را انجام داد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار