شاخص بورس ها یکی پس از دیگری سقوط می کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۲۹۴۲

شاخص بورس ها یکی پس از دیگری سقوط می کنند

ارزش سهام در بازارهای، آمریکا، اروپا و آسیا روز دوشنبه در بحبوحه ادامه نگرانی ها از بحران بدهی منطقه یورو ، با کاهش مواجه شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، ارزش سهام در بازار آمریکا، اروپا و آسیا روز دوشنبه در بحبوحه ادامه نگرانی ها از بحران بدهی منطقه یورو، با کاهش مواجه شد، ادامه بحران مالی در اسپانیا مهمترین عامل افت شاخص کل در بورس های جهانی اعلام شده است.
 
کاهش ارزش سهام در بازارهاي آسيا  

ارزش شاخص سهام توکیو پنجاه صدم درصد ، سهام سیدنی چهل و شش صدم درصد ، سهام شانگهای چهل و چهار صدم درصد و سهام سئول پانزده صدم درصد کاهش یافت اما ارزش شاخص سهام هنگ کنگ با افزایش سیزده صدم درصدی روبرو بود.

خبرگزاری فرانسه از هنگ کنگ گزارش داد کاهش ارزش شاخص سهام آسیا در حالی صورت گرفته است که چشم همه به نتایج نشست دو روزه سران اروپاست که قرار است پنجشنبه و جمعه برگزار شود و در آن مقامات تلاش خواهند کرد راهی برای فائق آمدن بر اختلاف نظرات خود برای نجات منطقه یورو بیابند.
 
 
کاهش ارزش سهام در بازار آمریکا

شاخص های سهام بورس نیویورک نیز روز دوشنبه با کاهش همراه بودند. 
 
در پایان معاملات دیروز بازار مالی آمریکا موسوم به وال استریت، شاخص کل داوجونز که معاملات شرکت های فنی در بورس نیویورک را نشان می دهد، با یک ممیز نه دهم درصد کاهش به رقم دوازده هزار و ششصد و چهل ممیز هفتاد و هشت صدم درصد رسید.

شاخص نزدک نیز با یک ممیز نود و پنج صدم درصد کاهش در رقم دو هزار و هشتصد و سی و شش ممیز شانزده صدم درصد بسته شد.
 
کاهش ارزش سهام در بازار اروپا

گفتنی است تمام بورس های اروپایی برای سومین روز پیاپی دوشنبه هم را با کاهش شاخص کل به پایان رساندند که بورس ایبکس در اسپانیا به سه ممیز شصت و هفت صدم درصد کاهش بیشترین افت شاخص را متحمل شد. ادامه بحران مالی در اسپانیا مهمترین عامل افت شاخص کل در بورس های آمریکا و اروپا اعلام شده است.
 
اسپانیا درخواست کمک کرد

 اسپانیا برای خروج از بحران بدهی به طور رسمی از کشورهای عضو منطقه یورو درخواست کمک مالی کرده است. اسپانیا برای مقابله بابحران اقتصادی خود به بیش از صد میلیارد یورو نیاز دارد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار