راي نياوردن دبيركل و قائم مقام در انتخابات نقطه ضعف موتلفه بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۵۰۹
حبیبی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

راي نياوردن دبيركل و قائم مقام در انتخابات نقطه ضعف موتلفه بود

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: راي نياوردن دبيركل و قائم مقام در انتخابات مجلس طبيعتاً نقطه ضعف موتلفه محسوب مي‌شود.
محمدنبي حبيبي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به ميزان موفقيت حزب موتلفه در معرفي مستقل كانديداي رياست جمهوري يازدهم با توجه به عدم توفيق در انتخابات مجلس نهم اظهار داشت: موفقيت مجموعه‌ حزب موتلفه اسلامي در سراسر كشور در انتخابات نهم بيش از انتخابات هشتم بود ولي به دليل راي نياوردن دبيركل و قائم مقام موتلفه در تهران اين موفقيت افزايش يافته تحت الشعاع قرار گرفت.

وي افزود: اگر با ديد كشوري به سيستم موتلفه نگاه كنيم در انتخابات نهم موفقيتي بيش از انتخابات هشتم داشت اما اگر تنها تهران را نگاه كنيم آن هم با راي نياوردن دبيركل و قائم مقام طبيعتاً نقطه ضعف موتلفه محسوب مي‌شود.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به موفقيت‌هاي اين حزب در انتخابات مجلس نهم بيان داشت: تعداد نمايندگاني كه در دور جديد از حزب موتلفه به مجلس وارد شدند نسبت به دوره‌هاي قبل بيشتر بود.
 
حبيبي با اشاره به نقش جبهه متحد اصولگرايان در موفقيت حزب موتلفه اظهار داشت: افرادي كه از ليست ما در مجلس حضور يافتند اعضاي رسمي حزب موتلفه هستند و البته ما در انتخابات مجلس نهم اعلام كرديم كه مستقل از جبهه متحد اصولگرايان هيچ شخصي را معرفي نخواهيم كرد و اين رويكرد را تعهد كرده بوديم.

وي ادامه داد: اگر اعضاي موتلفه هم در انتخابات نهم با رقم بالاتري نسبت به انتخابات هشتم وارد مجلس شدند در چارچوب هماهنگي ما و استفاده از ظرفيت جبهه‌ متحد صورت گرفت.
 
دبيركل حزب موتلفه اسلامي در پاسخ به اينكه آيا پيش بيني در رياست جمهوري يازدهم را هم داريد، گفت: يكي از علائم تحرك تشكيلات حزبي حضور جدي در هر انتخاباتي اعم از رياست جمهوري، مجلس و شوراهاست و اگر اين حزب نوع تحركات را نداشته باشد بايد مورد سئوال قرار گيرد.

حبيبي خاطرنشان كرد: فعال بودن حزب موتلفه در هر انتخاباتي يك فعاليت عادي است و معتقدم براي افزايش تحرك اين حزب بايد حضور خود را در هر انتخاباتي افزايش دهيم.
پربازدیدترین آخرین اخبار