کد خبر:۱۹۴۶۷۰
شهريورماه امسال؛
20 گروه جهادي به مناطق محروم استان كردستان اعزام ميشوند
معاون سازندگي سازمان بسيج دانشجويي گفت: 20 گروه جهادگر دانشجو از شهريورماه امسال با هدف رفع محروميت به مناطق محروم استان كردستان اعزام ميشوند.
مجيد باستان در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به استراتژي خاص بسيج دانشجويي براي رفع محروميت از مناطق سنينشين اظهار داشت: طي 15 روز برگزاري اردوي جهادي در يك منطقه نميتوان يك سني را شيعه كرد ولي ميتوان افكار و عقايد مردم را در راستاي انجام درست تكاليف ديني هدايت نمود.
وي با بيان اينكه دانشجويان جهادگر در مناطق محروم فقط خدمات ارائه ميدهند، افزود: سعي ميكنيم مباحث ديني را با عمل صحيح خود مانند تلاوت قرآن يا برگزاري به موقع نماز جماعت در ميان مردم ترويج دهيم.
باستان در ادامه بيان داشت: روحاني گروههاي جهادي مردم مناطق سنينشين را به تشيع دعوت نميكند بلكه سعي ميكند فعاليتهاي عمراني، كشاورزي و پزشكي را به درستي انجام دهد.
معاون سازندگي سازمان بسيج دانشجويي با اشاره به حضور 20 گروه جهادگر دانشجو در مناطق محروم استان كردستان گفت: شهريورماه امسال 10 گروه جهادي از تهران و 10 گروه از كرمانشاه به كردستان اعزام ميشوند.
وي اظهار داشت: سازمان بسيج دانشجويي هم در كنار اين جهادگران كارهاي ستادي مانند ارتباط با نهادها و سازمانها را براي ارائه خدمات بهتر انجام ميدهد.
باستان در پايان خاطرنشان كرد: سازمان بسيج دانشجويي با تمام ساختار و توان خود به خودجوش بودن حركتهاي اصيل دانشجويي اعتقاد دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰