برپایی نمایشگاه حجاب و عفاف توسط دانشجویان طرح ولایت استان مرکزی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۶۷۰۳

برپایی نمایشگاه حجاب و عفاف توسط دانشجویان طرح ولایت استان مرکزی

نمایشگاه عفاف و حجاب توسط دانشجویان طرح ولایت استان مرکزی از 22 تا 30 تیرماه در دانشگاه علوم پزشکی اراک دایر است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، نمایشگاه عفاف و حجاب به همت دانشجویان بسیجی دانشگاه های مرکزی شرکت کننده در طرح ولایت استانی در دانشگاه علوم پزشکی سردشت اراک از 22 تیرماه برپا شده و تا 30 تیرماه دایر است.

این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه در قالب پوستر و به صورت تصویری برای دانشگاهیان و انتقال آن به نسل جوان در دانشگاه علوم پزشکی اراک برپا شده است.
 
این نمایشگاه در قالب 100 پوستر و عکس از تصاویر پوشش حجاب در تاریخ اسلام، قبل از اسلام و بعد از اسلام، حجاب و عفاف و سیر حجاب در اسلام و مدل های مختلف از پوشش اسلامی همراه با نوشته‌هایی جذاب در خصوص حجاب در معرض دید دانشجویان قرار گرفته است.
 
لازم به ذکر است، دوره طرح ولایت استانی با حضور 150 دانشجو از دانشگاه های مرکزی در دانشگاه علوم پزشکی اراک در حال برگزاری است. 
پربازدیدترین آخرین اخبار