مراسم بدرقه ورزشکار المپیکی زنجان برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۷۵۲۳
با حضور مسئولان ورزش استان؛

مراسم بدرقه ورزشکار المپیکی زنجان برگزار شد

 مراسم بدرقه ورزشکار دوچرخه سوار المپیکی زنجان با حضور مسئولان ورزش استان زنجان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، ایرج رحمانی، مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان ظهر امروز در مراسم بدرقه اظهار داشت: مهدی سهرابی از افتخارات ورزش استان زنجان و ایران محسوب می‌شود.
 
وی به سومین تجربه حضور مهدی سهرابی در المپیک اشاره کرد و گفت: وی به زودی جا پای ورزشکاران افتخار آفرینی چون تختی، نامجو و نصیری می‌گذارد.
 
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان تصریح کرد: ورزشکاران بعد از کسب سهیمه المپیک یک لحظه استراحت را برای خود در نظر نگرفتند چرا که بعد از کسب سهمیه برای آمادگی حضور در المپیک تمرین کرده‌اند.
 
رحمانی ورزشکاران المپیکی سفیران ایران اعلام کرد و گفت: ورزشکاران نمایندگان کشورهای خود در میادین بین‌المللی محسوب می‌شوند.
 
مهدی سهرابی هم در این مراسم ضمن تقدیر از حاضران ابراز امیدواری کرد نماینده شایسته‌ای برای زادگاه خود کشور در بازی‌های المپیک لندن باشد.
 
گفتنی اینکه استان زنجان دو ورزشکار در المپیک لندن دارد که مراسم بدرقه فقط برای سهرابی برگزار شد و سولماز عباسی دیگر ورزشکار المپیکی زنجان در رشته قایقرانی در این مراسم غایب بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار