کد خبر:۱۹۸۴۷۶
رونمايي از نخستين طرح چادر مانتو در نمایشگاه قرآن؛
رونمایی از چادرهاي گوناگون در فصول مختلف/ رونمایی از چادر مانتو سرير، آغازی بر فعاليتهاي كارگروه مد و لباس
آيين رونمايي از نخستين طرح چادر مانتو با عنوان «سرير» عصر امروز در بيستمين نمايشگاه قرآن برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، آيين رونمايي از نخستين طرح چادر مانتو با عنوان «سرير» عصر امروز با حضور مسئولان در بيستمين نمايشگاه بين المللي قرآن كريم برگزار شد.
سهرابي، دبير اجرايي كارگروه مد و لباس در این مراسم با بيان تاريخچهاي از فعاليت تحقيقاتي و عملي، كارگروه بيستمين نمايشگاه بين المللي قرآن كريم را پايه فعاليتهاي اين كارگروه خواند.
وي تصريح كرد: شروع فعاليتهاي كارگروه مد و لباس در حوزه چادر در نمايشگاه قرآن ميباشد كه با رونمايي اين چادر همراه بود.
سهرابي خاطرنشان كرد: اميدواريم با حمايت دولت خدمتگزار و مجلس محترم بتوانيم به طور فصلي و با توجه به فصول مختلف سال و همچنين به تناسب شرايط از مدلهاي جديد رونمايي كنيم.
دبير اجرايي كارگروه مد و لباس بیان داشت: ما در فضاهاي بعدي به طور فصلي از چادرهاي گوناگون رونمايي خواهيم كرد.
در ادامه مراسم، لاله افتخاري ضمن اشاره به محاسن چادر تصريح كرد: در همايش زنان و بيداري اسلامي و همچنين تمامي همايشهایي كه در آن زناني از خارج از كشور شركت ميكنند چادر بيشترين درخواست آنها است.
افتخاري همچنين تأكيد كرد: اين مدل و اين چادر با همين سبك باید حفظ شود.
در ادامه شاهآبادي، معاون هنري وزارت ارشاد در سخناني از فعاليتهاي جديد بنياد مدل و لباس در آينده خبر داد.
وي همچنين تصريح كرد: عرضه اين چادر مانتو شروعي برای فعاليتهاي اين بنياد خواهد بود.
شاه آبادی با دعوت از تمام افرادي كه توانايي فعاليت در اين حوزه را دارند ابراز اميدواري كرد که بتوان الگوهايي را عرضه كرد كه براي سلايق مختلف جذاب باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.