دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری منتشر کرد:
چرخه علمی ایده تا مصرف + اینفوگرافیك
دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) به مناسبت بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان شركتهای دانشبنیان، مراحل چرخه علمی ایده تا مصرف را با توجه به بیانات ایشان در پنج سال اخیر به تصویر كشیده است.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) با انتشار یک اینفوگرافیک چرخه علمی ایده تا مصرف را به تصویر کشید.
از پدیدآمدن یك ایده در ذهن نخبه تا بهرهبرداری عملی از آن، فعالیتها و اقدامات متنوعی باید طی شود. رهبر انقلاب اسلامی در چندسال گذشته به ضرورت برنامهریزی برای طی این مراحل اشاره كردهاند.
به مناسبت بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان شركتهای دانشبنیان، پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) در این اینفوگرافیك، این مراحل را با توجه به بیانات ایشان در پنج سال اخیر به تصویر كشیده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
