آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۹۶۳۳
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان:

بانک ها در ارائه تسهیلات به کشاورزان زنجانی کوتاهی می کنند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: بر اساس مصوبات جلسه دولت تسهیلات برای خرید کمباین و تراکتور از سوی بانک‌ها به کشاورزان داده نمی‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، محمدرضا نهاوندی پور امروز در جلسه ستاد توسعه کشاورزی استان زنجان اظهار داشت: بر اساس مصوبه دولت حق ارسال پرونده‌های تسهیلات برای خرید تراکتور و کمباین را به بانک‌ها را نداریم اما برای طرح‌های زراعی باقی بزرگ می‌توان ادوات و ماشین آلات‌شان کشاورزی پیش بینی کرد.

وی با اشاره به تعداد پرونده‌های تسهیلات مصوب در بانک‌ها گفت: شهرستان ابهر با 76 درصد تا پایان تیر ماه رتبه اول را در استان دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان همچنین از الزامی شدن شناسنامه‌دار کردن طرح‌های ارائه شده به بانک‌ها خبر داد و افزود: شناسنامه‌دار کردن طرح‌ها به ارائه گزارش‌های مستند کمک می‌کند.

نهاوندی پور با اشاره به مصوبه پرداخت نشدن تسهیلات به طرح‌های خارج از توسعه کشاورزی مصوب گفت: پرداخت‌ها باید به طرح‌های کوچک 30 میلیون تومانی انجام شود.

وی در پایان سخنان خود گفت: به واحد‌هایی که نسبت به بهسازی و نوسازی و امکانات دامی اقدام می‌کنند تسهیلات مشروط پرداخت خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار