تخصیص اعتبارات لازم برای بازسازی مناطق زلزله زده
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۰۸۳۱

تخصیص اعتبارات لازم برای بازسازی مناطق زلزله زده

وزير كشور گفت:فردا معاون اول رئيس جمهور و وزير اقتصاد و دارايي براي ارزيابي خسارات از نزديك و انجام اقدامات لازم براي تخصيص اعتبارات به مناطق زلزله زده اعزام مي‌شوند.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» مصطفي محمدنجار ظهر امروز(يكشنبه) در جلسه ستاد بحران آذربايجان شرقي در منطقه زلزله‌زده هريس اظهار داشت: رئيس جمهور براي دو برابرشدن كمك‌هاي بلاعوض به آسيب‌ديدگان نظر مساعد داشته و خواستار پيگيري اين موضوع براي عملي‌شدن اين درخواست شده است.
 
وي در ادامه افزود: رئيس جمهور دستورات ويژه و اختيارت لازم را براي تسريع در كمك به زلزله‌زدگان و بازسازي مناطق زلزله زده داده است.

وزیر کشور اضافه كرد: رئيس جمهور در آخرين تماس‌هاي خود توجه به مسائل بهداشتي مناطق را يادآور شده و عنوان كرد كه مسائل بهداشتي براي پيشگيري از بروز حوادث ناشي از عدم رعايت اين مسئله بايد مورد توجه قرار گيرد.
 
نجار خواسته عمده رئيس جمهور را آغاز بازسازي عنوان كرد و گفت: در همين راستا فردا معاون اول رئيس جمهور و وزير اقتصاد و دارايي براي ارزيابي خسارات از نزديك و انجام اقدامات لازم براي تخصيص اعتبارات به مناطق زلزله زده اعزام مي‌شوند.
 
وزير كشور پيگيري مسئولان استاني در اجرايي و عملياتي‌شدن اين تصميمات را مهم دانست و گفت: اكنون زمان فرصت‌سوزي نيست و بايد سازماندهي و انجام سريع اقدامات عملي در دستور كار و برنامه باشد.
 
وي وقوع اين حادثه را حكمت خداوند عنوان كرد و گفت: اين حادثه باعث شد تا افراد مرتبط با اين موضوع و كمك‌رساني به آسيب‌ديدگان شب قدري داشته باشند كه اجر آن نزد خداوند بسيار بالاتر از به جا آوردن شب قدر در اماكن متبركه است.
پربازدیدترین آخرین اخبار