همايش امر به معروف و نهي از منکر در تهران برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۱۰۸
26 و27 بهمن ماه

همايش امر به معروف و نهي از منکر در تهران برگزار مي‌شود

دانشگاه مذاهب اسلامي به مناسبت اربعين حسيني، همايش امر به معروف و نهي از منکر را 26 و 27 بهمن ماه در تهران برگزار مي‌کند.  

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، حجت‌الاسلام والمسلمين بي‌آزار شيرازي، رئيس دانشگاه مذاهب اسلامي ديروز در نشست خبري با بيان اينکه حکومت اسلامي، حکومت مردم بر مردم است، اظهار داشت: اين شعار حکومت مردم بر مردم حتي در جامعه آمريکا هم داده مي‌شود، اما منظور آنها حکومت نمايندگان مردم است.

رئيس دانشگاه مذاهب اسلامي با اشاره به اينکه در اسلام حکومت مستقيم مردم بر مردم به شکل مرد‌سالاري ديني مورد تاکيد است، گفت: دفاع همگاني در اسلام به وسيله امر به معروف و نهي از منکر معني پيدا مي‌کند و بر همگان واجب است اين فريضه الهي را براي سلامت جامعه احياء کنند.

حجت‌الاسلام بي‌آزار شيرازي با تاکيد بر اينکه مسئله امر به معروف و نهي از منکر در جامعه ديني به وسيله ولايت مردم بر مردم تحقق پيدا مي‌کند خاطرنشان کرد: افراد با ايمان هستند که بر جامعه اسلامي ولايت دارند و بايد امر به معروف و نهي از منکر کنند.

وي با تصريح بر اينکه مسلمانان بايد در مرحله اول عامل به قانون باشند سپس امر به معروف و نهي از منکر کنند ابراز داشت: در جامعه آمريکا خلاء بزرگ امر به معروف و نهي از منکر، برخي نويسندگان را به سمت تاليف کتاب‌هاي حقوقي در اين موضوع کشانده است.

دکتر محمد سپهري، دبير علمي همايش نيز در ادامه با بيان اينکه 200 مقاله علمي به دبيرخانه همايش واصل شده است گفت: 30 داور از حوزه و دانشگاه مقالات را بررسي کرده‌اند و 21 مقاله نيز براي چاپ در مرحله نخست انتخاب شده و  10 مقاله نيز در همايش ارائه خواهد شد.

گفتني است، همايش امر به معروف و نهي از منکر توسط دانشگاه مذاهب اسلامي با همکاري ستاد احياي امر به معروف و نهي از منکر، پژوهشکده مطالعات فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري شنبه و يک‌شنبه 26 و27 بهمن در محل سالن حجاب در تهران برگزار مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار