سيد احمد خاتمي: توطئه‌هاي نظام استكبار در سوريه محكوم به شكست است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۱۶۷۴
قدس 91، تبلور بصيرت و وحدت اسلامی - 24

سيد احمد خاتمي: توطئه‌هاي نظام استكبار در سوريه محكوم به شكست است

خطيب جمعه تهران گفت: پيام راهپيمايي روز قدس امسال در خصوص بحران سوريه اين است كه توطئه‌هاي نظام استكبار در سوريه محكوم به شكست است.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، حجت الاسلام سيد احمد خاتمي در راهپيمايي روز قدس و در جمع خبرنگاران گفت: مردم مسلمان ايران همچنان حامي انقلاب‌هاي منطقه و بيداري اسلامي هستند و در برابر يكه‌تازي‌هاي دشمنان موضع خود را خواهند داشت.

خطيب موقت نماز جمعه تهران ادامه داد: پيام اين راهپيمايي در مورد بحران سوريه اين است كه توطئه‌هاي نظام استكبار در آن منطقه محكوم به شكست است.

وي افزود: قدرت‌هاي استكبار در سوريه نشان دادند كه به هيچ يك از شعارهاي توخالي خود از جمله دموكراسي، مبارزه با تروريسم و حقوق بشر پايبند نيستند.
 
سيد احمد خاتمي خاطرنشان كرد: در سوريه شاهد هستيم كه به تروريست‌ها كمك مي‌شود، اما آنها ذره‌اي از ارزش‌هاي انساني برخوردار نبوده و مورد احترام نيستند.

خطيب موقت نماز جمعه تهران در پايان يادآور شد: راهپيمايي روز قدس امسال در راستاي نابودي تروريست‌هاست.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار