مطبوعات محلي هرمزگان در بحران مالي به سر مي برند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۵۵۵
سرپرست روزنامه همشهري در هرمزگان:

مطبوعات محلي هرمزگان در بحران مالي به سر مي برند

سرپرست روزنامه همشهري در هرمزگان گفت: مطبوعات محلي اين استان به عنوان بخش مهم در توسعه جايگاه هرمزگان، با بحران مالي دست و پنجه نرم مي كنند و در اين گير و دار بحران مالي، رو به تعطيلي اند.

سيد هادي موسوي در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در بندرعباس، با اشاره به اينكه مطبوعات محلي نقش ويژه اي در پوشش دادن اخبار محلي و انعكاس مطالبات مردم دارند، اظهار داشت: جايگاه استراتژيك استان هرمزگان در حوزه هاي اقتصادي و سياسي و لزوم توجه به تقويت فرهنگ بومي در مطبوعات محلي اين استان آشكار شده است.

وي نبود چاپخانه، عدم پرداخت به موقع مطالبات از سوي ادارات، تعلل بانك ها در ارائه تسهيلات و بي نظمي در پروازها را از مهم ترين مشكلات نشريات اين استان دانست.

موسوي گفت: پس از دو سال چاپ آگهي به تعدادي از ادارات هنوز هزينه اي بابت آن، از آنها دريافت نكرده ايم.

به گفته وي به رغم دستورات اكيد استاندار در جلسات شوراي اداري به مديران ادارات در پرداخت به موقع مطالبات جرايد محلي، ادارات به دليل عدم برنامه ريزي هاي مناسب، آخرين اولويت پرداختي هاي خود را به روزنامه ها و مطبوعات محلي اختصاص مي دهند.

سرپرست روزنامه همشهري در هرمزگان، وجود اين مشكلات را كاهش سطح كيفي روزنامه و طبع آن كاهش اعتماد مردم به جرايد محلي عنوان و افزود: در حال حاضر مطبوعات محلي ما از نظر اقتصادي در مضيقه بوده به طوري  كه به سختي مي توانند نيازهاي خود را برطرف كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار