شهدا محور وحدت جهان اسلام هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۵۸۵
نماينده مقام معظم رهبري در سازمان بنياد شهيد:

شهدا محور وحدت جهان اسلام هستند

نماينده مقام معظم رهبري در سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: شهدا محور وحدت جهان اسلام بوده و نقش آفريني حيات جامعه ما مديون شهدا و خانواده‌هاي آنهاست.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بندرعباس، محمد حسين رحيميان ظهر امروز در مراسم يادواره 350 شهيد ارتش استان هرمزگان، گفت: جامعه ما همواره نيازمند فرهنگ شهادت و موظف به ادعاي دين به شهداست چرا كه اداي اين وظيفه، ثمره اش كه همان سربلندي و رستگاري است به خود ما بر مي گردد.

وي با اشاره به اينكه بقاي نظام در پرتو ايثارگري ها و جانفشاني هاي شهداست، اظهار داشت: صبر و استقامت خانواده هاي شهدا، بالاترين سرمايه گذاري براي اين جامعه و نظام است كه بايد ارج نهاده شود.

نماينده مقام معظم رهبري در سازمان بنياد شهيد در بخش ديگري از سخنان خود، بيان داشت: امروز اگر دنياي استكبار جرات تخطي به كشور ما را ندارند، اين هيمنه شهداست كه نقش موثر در بازدارندگي دارد.

به گفته رحيميان، امروز آمريكا به عنوان سردمدار استكبار جهاني در دنيا و جمهوري اسلامي ايران به عنوان قطب مقتدر جهان اسلام به عنوان دو قطب قدرتمند در برابر هم ايستاده اند و ما هر روز شاهد افول جهان استكبار در برابر چشمان بيدار دنيا هستيم.

نماينده مقام معظم رهبري در سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران در پايان اظهار داشت: اگر امروز فلسطين، لبنان و حماس، قدرت هاي استكباري را كه افتخارشان را فقط مديون تجهيزات نظامي خود هستند را به ذلت و خواري كشانده اند، همه اين ايثارگري ها و دستاوردها به پشتوانه و وجود 220 هزار شهيد هشت سال دفاع مقدس نظام جمهوري اسلامي است كه درس استقامت، پايداري و شهادت طلبي را به رزمندگان جهان اسلام نشان دادند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار