کد خبر:۲۰۵۹۱۷
نقوی در جمع خبرنگاران:

مواضع روسیه و چین در قبال بحران سوریه واقع بینانه است

سخنگوی کمیسیون سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: مواضع روسیه و چین در قبال بحران سوریه واقع‌بینانه و در جهت منافع مردم سوریه بوده و قابل تقدیر است.  
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سید حسین نقوی نماینده مردم ورامین و سخنگوی کمیسیون کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه عصر امروز (یکشنبه) اعضای کمیسیون متبوعش در جمع خبرنگاران به ارائه گزارشی از این جلسه پرداخت و اظهار داشت: اعضای کمیسیون در این جلسه میزبان سجادی سفیر جمهوری اسلامی در روسیه بودند.
 
وی افزود: در این جلسه ابعاد مختلف روابط ایران و روسیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت، در ابتدا، سفیر ایران در روسیه توضیح جامعی از روابط دو کشور ارائه کرد و بعد به سؤالات اعضای کمیسیون پاسخ داد.
 
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بر همین اساس به بیان جمع‌بندی مباحث مطروحه پرداخت و گفت: روابط جمهوری اسلامی و روسیه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، روسیه در دوران پوتین به عنوان یک بازیگر مستقل و مقتدر عمل می‌کند و این امر در جهت منافع دراز مدت حفظ صلح و امنیت منطقه است.
 
وی ادامه داد: روابط جمهوری اسلامی ایران و روسیه باید در ابعاد مختلف به ویژه در بُعد تجاری و اقتصادی گسترش یابد و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ضمن تأکید بر گسترش روابط تجاری ـ اقتصادی بین دو کشور، از این سیاست حمایت می‌کند، همکاری فرهنگی بین دو کشور از مواردی است که نیازمند برنامه‌ریزی و یافتن راه‌های مناسب همکاری است که باید در کنار همکاری‌های تجاری به اقتصادی گسترش یابد.
 
نماینده ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت :با توجه به مواضع مشترک بین دو کشور در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی، می‌بایست همکاری بین دو کشور در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی بیشتر از گذشته باشد، مواضع روسیه و همچنین چین در قبال بحران سوریه واقع‌بینانه و در جهت منافع مردم سوریه بوده و قابل تقدیر است.
 
سید حسین نقوی خاطرنشان کرد: در پایان جلسه، کار گروه‌های سه‌گانه روابط خارجی، امنیتی و دفاعی برای بررسی طرح‌ها و لوایح تشکیل جلسه دادند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار