آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۶۰۷۰
نبوی:

با رای بالای اجلاس تهران می‌توانیم در برابر سلطه‌گران بایستیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:امیدوارم با توجه به رای دو سومی اجلاس اخیر به ریاست ایران در سران جنبش غیر متعهدها،بتوانیم با یک رویکرد مناسب در برابر سلطه‌گران بایستیم .
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سید مرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گردهمایی اصناف و بازاریان در مسجد امام خمینی(ره) بازار تهران ضمن محکوم کردن اهانت به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشان اسلام گفت: اگر خداوند متعال از خانه سنگ و گلی خود در برابر سپاه ابرهه با تعدادی از پرندگان و سنگ ریزه حمایت کرد، پیامبر گرامی اسلامی جای خود را دارد و خداوند با نشان دادن عذاب بر سلطه‌گران ،حمایت خود را از ایشان نشان خواهد داد.
 
وی با بیان اینکه داستان این حماقت‌ها از 11 سپتامبر شروع شد و تاکنون ادامه دارد افزود: هنوز هم در حادثه 11 سپتامبر تردید وجود دارد و رد پای صهیونیست‌ها را می‌توان در آن دید.
 
نبوی با تاکید بر اینکه دشمنان اسلام سعی دارند پیروان دین اسلام را بی‌بندوبار و خشن جلوه دهند‌، گفت: آنها یک سال قرآن‌سوزی توسط یک کشیش احمق و یک سال دیگر کاریکاتور موهن را درست کردند و امسال نیز ساخت فیلم توهین آمیز به پیامبر اسلام و انتشار آن در فضای مجازی را دنبال می‌کنند تا به مردم جهان نشان دهند که مسلمانان آزادی بیان را قبول ندارند تا این مسئله را مستمسک قرار داده و دوباره شروع به لشگر کشی کنند. اما عزتی که خداوند متعال نصیب مسلمانان کرده، پس از انتشار این فیلم و با توجه به اینکه پای یک مصری قبطی نیز در میان بود ابتدا اعتراضات از مصر و لیبی شروع شد و بعد تمام جهان اسلام را در بر  گرفت.
 
وی افزود: متاسفانه آمریکا بعد از حادثه 11 سپتامبر با نشان دادن اینکه مسلمانان انسان‌های خشنی هستند شروع به لشگر کشی به نقاط مختلف خاورمیانه کرده و با این ذهنیت که به دلیل وجود منابع بزرگ انرژی جهان در منطقه باید حکمران این مناطق باشد و مسلمانان احتیاج به رهبری دارند بر این کشورها سلطه کرد.
 
عضو جامعه اسلامی مهندسین افزود: استکبار جهانی در حالی صحبت از آزادی بیان می‌کند که به شریف‌ترین انسان روی زمین اهانت کرده  و از مسلمانان جهان انتظار صبر دارد.
 
وی ادامه داد: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پیش است و نامزد انتخاباتی رقیب آقای اوباما یعنی آقای رامنی از حزب جمهوری‌خواه اعلام کردند این حوادث نشان می‌دهد آمریکا باید رهبری خود را در خاورمیانه ادامه دهد. این صحبت نشان می‌دهد که سیاست آمریکا و سردمداران آن بر این مسئله استوار است که اوباما از قافله عقب افتاده است و شخص دیگری با گرایشهای جرج بوش باید بر سرکار بیاید.
 
نبوی تصریح کرد: وقتی در سال 57 به حول و قوه الهی و با رهبری امام خمینی(ره) انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید و لانه جاسوسی تسخیر شد ،حضرت امام فرمودند این انقلاب از انقلاب سال 57 بزرگتر بود .زیرا ایشان با بینش بسیار بالای خود دشمن ایران را طاغوت، دشمن منطقه را اسرائیل و دشمن دنیا را آمریکا می‌دانستند.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: انقلاب سال 57 ایران زمینه ای برای بیداری کشورهای آزاد منطقه بود و اکنون نیز شاهد هستیم تحلیل گران غربی معتقدند با خیزش مسلمانان در برابر توهین به مقدسات، این انقلابها را بهار عربی نمی‌دانند و از آن بعنوان یک بیداری اسلامی یاد می‌کنند.
 
وی با بیان اینکه آنها می‌خواهند نور پیامبر اسلام را که سبب هدایت و به کمال رسیدن انسانهاست خاموش کنند، افزود: آنها به این مسئله توجه نکرده‌اند که خداوند هیچگاه نور هدایت خود را خاموش نمی‌کند.
 
نبوی ادامه داد: اگر روزی در گوشه ای از جهان پرچم آمریکا به آتش کشیده می‌شد، امروز در جای جای جهان این مسئله را شاهد هستیم و حتی در کشورهای اروپایی و در مقابل سفارتخانه های شیطانی آمریکا نیز شاهد به آتش کشیده شدن پرچم آمریکای سلطه‌گر هستیم.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: البته در طرف مقابل نیز سلطه گران بیکار ننشستند و با تحریمها و فشارهای اقتصادی سعی بر دلسرد کردن مردم دارند اما مقاومت و صبر رمز پیروزی دنیای اسلام است همانگونه که مسلمانان صدر اسلام این مسئله را نشان دادند و نمونه عینی تر آن انقلاب اسلامی ایران بود.
 
وی یادآور شد: انشاالله شاهد سومین شکست آمریکا و اسرائیل در منطقه خواهیم بود همانگونه که در 2 بار هجوم خود شکست خوردند. جنگ 33 روزه و جنگ 22 روزه مقابله با حزب‌الله و حماس بود که باعث شکست صهیونیست‌ها شد؛ این بار نیز خفت و خواری آنها را در سوریه شاهدیم. آنها با استفاده از تمام ابزارها و حتی تطمیع کشورهای مرتجع منطقه مانند عربستان،قطر و ترکیه می‌خواستند رژیم بشار اسد را به پایین بکشند که موفق نشده‌اند.
 
نبوی اظهار داشت: این جنگ بین کشورهایی است که می‌خواهند مستقل باشند و در مقابل سلطه‌گرانی که بدون پشتوانه مردمی و فقط با زور ابزار نظامی و تحریم‌ها فشار می‌آورند، ایستاده‌اند.
 
این فعال سیاسی در پایان گفت: امیدوارم با توجه به رای دو سومی اجلاس اخیر به ریاست ایران در سران جنبش غیر متعهدها،بتوانیم با یک رویکرد مناسب در برابر سلطه‌گران بایستیم و نشان دهیم که ایران اسلامی هیچگاه منزوی نیست و نخواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار