عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اصلاح ساختار نظام اقتصادی، بودجه ریزی، مالیات، پولی و بانکی، بهبود فضای کسب و کار و عدم بهرهمندی از ظرفیت مستعد انسانی از چالشهای مهم پیشروی دولت آینده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دومین نشست نخبگانی تدوین برنامه دولت آینده تحت عنوان دولت مردمی و تحول گرا با سخنرانی سیدمرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و محمد ناظمی اردکانی دبیرکل جامعه اسلامی مدیران با حضور روسا و دبیران کمیتههای ۲۲ گانه برگزار گردید.
در این نشست چالشهای پیش روی دولت سیزدهم و راهکارهای موجود برای غلبه بر مشکلات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نبوی در این نشست خاطر نشان کرد: چالشهای پیش روی کشور تا حد زیادی در بیانیه گام دوم انقلاب مورد اشاره قرار گرفته و در سخنرانی اخیر رهبر انقلاب به مناسبت عید سعید قربان نیز مورد تاکید قرار گرفت.
وی افزود: اصلاح ساختار نظام اقتصادی، اصلاح ساختار بودجه ریزی در کشور، اصلاح نظام مالیاتی، سیستم پولی و بانکی، بهبود فضای کسب و کار، عدم بهره مندی از ظرفیت مستعد انسانی، اصلاح سیستم اداری و قوانین و مقررات دست و پا گیر از جمله چالشهای مهم پیشروی دولت آینده است که میبایست برای حل این مسائل برنامه ریزی و اقدام نمود.
در ادامه روسای کمیتههای ۲۲ گانه نیز با تاکید بر وجود اصل نگاه راهبردی و کلان نگری و همچنین ضرورت ترسیم نقشه راه مبتنی بر برنامه مدون و موثر، به بیان نظرات خود پرداختند و گزارشی از عملکرد کمیتههای متبوع خود ارائه نمودند.
در این نشست تصریح شد، تدوین یک برنامه عملیاتی که مورد اجماع نخبگان کشور باشد بسیار حائز اهمیت بوده و از جمله مواردی است که متاسفانه در دولتهای گذشته مورد غفلت قرار گرفته است. چنانچه این اقدام مهم همراه با کادرسازی و تشکیل یک مجموعه منسجم و هماهنگ باشد میتواند گامهای بلندی در جهت پیشرفت و تعالی نظام بردارد. تا جایی که مطالبات مردم و رهبر فرزانه انقلاب پاسخ داده شود.
نامگذاری دولت سیزدهم به عنوان دولت مردمی و تحول گرا نیز با توجه به ماهیت حرکت رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) که به طور کامل به صورت مردمی و با نگاه ایجاد تحول به سرانجام رسید، مورد تایید قرار گرفت.
شایان ذکر است مجموعه نشستهای تدوین برنامه دولت سیزدهم به صورت دورهای به همت جامعه اسلامی مدیران با حضور کارشناسان و نخبگان با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی برگزار میگردد.