کد خبر:۲۰۶۷۴۸

جهادگران بسیجی؛ طلایه‌داران عرصه خدمت‌رسانی به محرومان

جهادگران بسیجی، طلایه‌داران عرصه خدمت‌رسانی، می‌سازند تا ساخته شوند و اردوهای جهادی یکی از تمرین‌های خودشناسی است.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، منظور از اردوی جهادی، سفر یکی دو هفته ای جمعی از بسیجیانی است که سختی بیل زدن زیر آفتاب سوزان را به تنشان مالیده اند و 33 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی در گوشه ای دور افتاده از ایران بزرگ،‌ ساختن حمام یا مدرسه یا مسجد یا کوره راهی را بهانه می کنند که آدمیتشان را به وضوح به یاد بیاورند و حس معنوی محرومیت زدایی را برای چند روزی لااقل تجربه کنند.
 
حرکت های جهادی همان حفظ، ترویج و تعمیق روحیه تحسین برانگیز جهادی است که خود یکی از ارکان فروع دین و از توصیه شده ترین کارها نزد خداوند متعال و اولیاست. حرکت جهادی جوانان، ناشی از تفکر پردغدغه و مسئولیت محور آنهاست و به وسیله حرکتی دسته‌جمعی ناشی از این تفکر، انتخاب اهداف والاتری را به عنوان آرمان اصلی انسان از کار و تلاش برای خود میسر ساخته و روح اسلام و تفکر اسلامی را که کار را نیز همانند جهاد در راه خدا معرفی کرده است، زنده می‌کند.
 
حرکت‌های جهادی در ادامه راهی است که پیر جماران به ما نشان دادند و فرمودند: «چه نیکوست که طبقات متمکن به طور داوطلب برای زاغه و کپرنشینان مسکن و رفاه تهیه کنند». در این حرکت، دانشجویان از پاره‌ای از لذایذ و رفاه دنیوی می‌گذرند و با انفاق سرمایه مالی، زمانی و جانی خود به محرومین با خداوند معامله‌ای می‌کنند که «تنیجیکم من عذاب الیم» است.
 
اینکه در این تجارت واقعاً چه نصیب جهادگران می‌شود ما نمی‌دانیم؛ چرا که اولاً؛ «انا الجاهل فی علمی و فکیف لا اکون جهولا فی جهلی»؛ ثانیاً؛ طرف مقابل این جهادگران، خداوند کریمی است که «یرزق من یشاء‌ بغیر حساب» است.
 
بسیج دانشجویی گیلان؛ پیشگام عرصه خدمت رساتی
 
غلامرضا ملک علیپور، مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، اردوهای جهادی را بزرگترین و تاثیر گذارترین عملیات فرهنگی استان دانست و گفت: با توجه به تاکید ویژه ای که امسال بر کارهای فرهنگی در کنار برنامه های جهادی صورت گرفت، این کار با استقبال خوبی همراه بود.
 
وی با بیان اینکه دانشجویان شرکت کننده در این طرح در راستای محرومیت زدایی روستاها و مناطق دور افتاده حرکت می کنند، افزود: اهداف و فلسفه اردوهای جهادی خودسازی جوانان دانشجو و نیز حضور مستقیم آنان در مناطق محروم برای آشنایی و درک شرایط در کنار توقعات نامعقول جوانی است.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان با بیان اینکه این دانشجویان در آینده مدیران کارآمدی برای نظام خواهند شد، افزود: مزایای حضور در این اردوها برای دانشجویان و مردم محروم مناطق بیش از تصور است.
 
دانشجویان جهادی در عرصه های مختلف گام های بلندی در استان برداشته اند
 
زهرا صالح، مسئول برنامه‌ریزی مالی بسیج دانشجویی گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار ما و در حاشیه بازدید از فعالیت های گروه جهادی «شاهراه پرواز» دانشکده فنی مهندسی شهید چمران رشت و گروه جهادی « همسنگران» دانشکده فنی صومعه‌سرا در روستای پردسر صومعه سرا با بیان اینکه بسیج سازندگی بسیج دانشجویی گیلان همه ساله در ایام تابستان به همت دانشجویان در عرصه‌های مختلف سازندگی نقش‌آفرینی می‌کند، گفت: تاکنون در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی، بهداشتی، درمانی و علمی گام‌های بلندی در استان برداشته شده است.
 
وی گفت: احداث یک مسجد مناسب با توجه به میزان خانوار و وسعت روستای پردسر صومعه‌سرا یکی از کارهای مهم عمرانی گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشکده فنی شهید چمران رشت و تربیت دبیر صومعه سراست.
 
مسئول برنامه‌ریزی مالی بسیج دانشجویی گیلان، حمایت رؤسای دانشگاه‌ها، فرماندهان سپاه و بسیج سازندگی، معاونان و مدیران شهرستانی و بخشداران را در روند اجرای درست، سریع و موفق فعالیت‌های جهادی دخیل و مهم دانست و گفت: کاستی‌های حمایتی مانع از تکمیل به‌موقع پروژه‌های جهادی می‌شود.
 
صالح با اشاره به روند اجرای پروژه مسجد ملابابای روستای پردسر صومعه‌سرا بيان كرد: ساخت سرویس بهداشتی مناسب و مسیر خاکی و گل‌آلود منتهی به مسجد شامل برنامه‌های گروه جهادی شاهراه پرواز دانشکده فنی مهندسی شهید چمران رشت و گروه جهادی همسنگران دانشکده فنی صومعه‌سراست.
 
وی افزود: تاکنون بالغ بر سه میلیون و 800 هزار تومان برای اجرای طرح مذکور از سازمان بسیج دانشجویی گیلان به این گروه های جهادی کمک مالی شده است.
 
مسئول برنامه‌ریزی مالی  سازمان بسیج دانشجویی گیلان با اشاره به اینکه مسیر منتهی به مسجد ملا بابا پردسر با بارش نم باران دچار آبگرفتگی فراوانی می‌شود، تصريح كرد: این امر موجب کاهش فعالیت‌های مذهبی و فرهنگی در این مسجد شده است که باید هر چه سریع‌تر با همکاری مسئولان برطرف شود.
 
اجرای فاز دوم ساخت مسجد ملابابای روستای «پردسر» صومعه سرا
 
حمیدرضا علیپور، مسئول گروه جهادی شاهراه پرواز دانشکده فنی و مهندسی شهید چمران رشت در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت با اشاره به ادامه اجرای فاز دوم ساخت مسجد روستای «پردسر» صومعه سرا پس از تعویق چهار ماهه در این شهرستان، گفت: اجرای این پروژه به همت گروه جهادی «همسنگران» دانشکده فنی صومعه سرا برگزار می شود.
 
وی به حضور هشت بسیجی جهادگر از بسیج دانشجویی شهید چمران رشت در این پروژه عمرانی خبر داد و گفت: کاشی کاری، لوله کشی، برق کاری و سقف کاذب سرویس بهداشتی، کف سازی محوطه مسجد، نوسازی مسجد و ساخت مسیر خاکی منتهی به آنجا، از جمله مهمترین برنامه های این گروه جهادی است.
 
مسئول گروه جهادی شاهراه پرواز دانشکده فنی و مهندسی شهید چمران رشت با اشاره به فازهای اجرایی ساخت و تکمیل پروژه مسجد ملابابای صومعه سرا افزود: این پروژه پیش از این با یک گروه جهادی دیگر از ابتدای سال جاری آغاز به ساخت شده بود که به دلیل همکاری نکردن مسئولان صومعه سرا با چهار ماه تعویق در ادامه اجرای آن مواجه شد.
 
علیپور با اشاره به اعتبارات هزینه شده در پروژه مسجد «ملابابای» صومعه سرا گفت: تاکنون بالغ بر سه میلیون و 800 هزار تومان از طرف سازمان بسیج دانشجویی و بیش از یک میلیون تومان از طرف دهیاری برای احداث فاز نخست و دوم از پروژه مذکور اعتبار صرف شده است.
 
وی بيان كرد: گروه جهادی شاهراه پرواز و گروه جهادی همسنگران اکنون در حال تکمیل نصب انشعابات و لوله گذاری سرویس بهداشتی مسجد ملابابای روستای پردسر این شهرستان هستند.
 
مسئول گروه جهادی شاهراه پرواز دانشکده فنی و مهندسی شهید چمران رشت عدم تمایل به همکاری و پای کار بودن مسئولان و مدیران اجرایی و دانشکده فنی صومعه سرا در اجرای پروژه های جهادی را از مهم ترین مشکلات برشمرد و ادامه داد: به جز بخشدار گوراب زرمیخ تاکنون هیچ مسئولی از صومعه سرا برای بازدید و یا سرکشی از پروژه مسجد روستای پردسر این شهرستان در جمع گروه جهادی حضور نیافته است.
 
عليپور با اشاره به اینکه گروه های جهادی در راستای محرومیت زادیی و رضایت الهی پا بر عرصه سازندگی در روستاها می گذارند، تصريح كرد: حضور مسئولان در هنگام پروژه ها و بازدید از روند اجرایی آن کمترین توقع اعضای گروه های جهادی از مسئولان شهرستان هاست.
 
وي با قدردانی از سازمان بسیج دانشجویی و همکاری و بازدید مکرر مسئول برنامه ریزی مالی این سازمان از پروژه های عمرانی ـ جهادی روستای پردسر صومعه سرا خاطرنشان کرد: سازمان بسیج دانشجویی همواره همراه و همیار گروه های جهادی در عرصه های مختلف سازندگی و آبادانی بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار