فیلم «اینجا بدون من» راهی برزیل شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۷۶۱۸
در هفدهمین حضور بین‌المللی؛

فیلم «اینجا بدون من» راهی برزیل شد

فیلم سینمایی «اینجا بدون من» به کارگردانی بهرام توکلی هفدهمین حضور بین‌المللی خود را در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی «ریودو ژانیرو برزیل» تجربه می‌کند.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، چهاردهمین جشنواره بین المللی «ریودو ژانیرو برزیل» که یکی از بزرگترین و مهم ترین جشنواره های فیلم آمریکای لاتین می باشد از 6 تا 20 مهرماه در بخش‌هایی همچون پانوراما، فیلم های برزیلی، مستند،انتظارات، بزرگداشت ها، بررسی سینماهای کشورهای مختلف، محیط زیست و غیره برگزار می گردد.
 
فیلم‌ ایرانی«اینجا بدون من» به کارگردانی بهرام توکلی در بخش غیر رقابتی « انتظارات» - که اختصاص دارد به فیلم هایی که بر گرفته شده از آثار نویسندگان برجسته دنیا، نمایشنامه ها و داستانهایی که شهرت جهانی دارند - در دو روز 8 و 18 مهر ماه در چهار سانس به نمایش گذاشته می‌شود.
 
این فیلم که فیلمنامه آن اقتباسی از نمایشنامه «باغ ‌وحش شیشه‌ای» اثر معروف تنسی ویلیامز است، فاطمه معتمدآریا، پارسا پیروزفر، صابر ابر و نگار جواهریان ایفای نقش می‌کنند و قصه خانواده‌ای روایت می‌شود که پای دخترشان مشکل دارد و تمام دغدغه این خانواده رفع مشکل اوست، ورود یک غریبه زندگی آنان را دستخوش تغییراتی می‌کند.
 
فیلم سینمایی «اینجا بدون من» علاوه بر حضور در جشنواره‌هایی چون مونترال کانادا، هامبورگ آلمان، پونه هند، کلیولند آمریکا، بیجینگ و شانگهای چین ، شیکاگو امریکا، لاداخ هند، تیبورون آمریکا و غیره اکرانهای خاص در موزه های همچون بوستون، هوستون، هانالولو در امریکا ، موسسه اسمیت سونیان، دانشگاه UCLA و باشگاه سینمای ایران در سوییس نیز داشته است.
 
شایان ذکر است: پخش جهانی فیلم «اینجا بدون من» برعهده موسسه رسانه‌های تصویری می باشد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار