لاریجانی در دیدار با علمای اهل سنت لبنان:
امروز جهان اسلام در مقابل سه جبهه استكبار، نفاق و تحجر قرار دارد
رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با جمعی از علمای اهل سنت و رهبران جبهه عمل اسلامی لبنان گفت: در حال حاضر جبهه اسلام در مقابل هجوم سه جبهه استكبار، نفاق و تحجر قرار دارد.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاري دانشجو»، لاريجاني رئیس مجلس شورای اسلامی روز گذشته در ديدار جمعي از علماي اهل سنت و رهبران جبهه عمل اسلامي لبنان با بيان اينكه حفظ وحدت، انسجام و همبستگي در دنياي اسلام از ضروريترين و مهمترين مسائل جهان اسلام است، گفت: در فضاي كنوني اهتمام اصلي دشمن صهيونيستي دامن زدن به تفرقه و اختلاف ميان مسلمان از جمله شيعيان و اهل سنت است و هرگونه حركتي در اين راستا خدمت به منافع و امنيت رژيم اشغالگر قدس است.
وي در همين زمينه به برخي از تلاشهاي انجام گرفته در لبنان براي ايجاد اختلاف ميان اهل سنت و شيعيان اشاره و خاطرنشان كرد: تيزهوشان و هشياري رهبران ديني و سياسي و ملت لبنان همواره اين تلاشها را به شكست كشانده و دشمن صهيونيستي را تحقير كرده است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان تحليلي از شرايط كنوني جهان اسلام گفت: هم اينك جهان اسلام در مقابل هجوم سه جبهه استكبار، نفاق و تحجر قرار دارد و هدف آنها دور كردن مسلمانان از مبارزه با رژيم صهيونيستي از طريق سرگرم كردن دنياي اسلام با مشكلات و مسائل دروني و ايجاد تفرقه و اختلاف است.
لاريجاني در همين زمينه بر مسئوليت خطير علماي ديني در مقابله با اين طرح صهيونيستي تأكيد كرد.
وي همچنين با اشاره به پيوندها و علائق تاريخي، فرهنگي و ديني دو ملت ايراني و لبنان گفت: مقاومت ملت لبنان در مقابل هجوم رژيم صهيونيستي مانند دُر گرانبهايي در جهان امروز ميدرخشد و باعث عزت، سربلندي و سرافرازي دولت و ملت لبنان و مسلمانان شده است.
براساس اين گزارش، شيخ عبدالناصر جبري، رئيس جنبش امه و رئيس دانشكده دعوت اسلامي لبنان نيز با بيان اشتراكات تاريخي دو ملت ايران و لبنان گفت: مناسبات برادرانه ميان دو ملت ايران و لبنان مناسباتي جديد نيست بلكه ريشه در تاريخ، فرهنگ و دين اسلام دارد.
وي با قدرداني از حمايتها و پشتيبانيهاي معنوي و سياسي كشورمان از محور مقاومت در لبنان گفت: مسلمانان امروز در مقابل شرايط بسيار دشوار و سختي قرار دارند و وحدت و انسجام ميان مذاهب اسلامي بويژه اهل سنت و شيعيان مهمترين نياز جهان اسلام است.
رئيس جنبش امه افزود: دشمن صهيونيستي تلاش دارد جهان اسلام را با دامن زدن به مسائل فرقهاي، نژادي و طايفهاي دچار اختلافات و تفرقه نمايند.
جبري با اشاره به بحران سوريه خاطرنشان كرد: راه حل بحران سوريه تنها گفتوگو و مذاكره است و هدف اصلي دشمنان اسلام از تشديد درگيريها در سوريه از ميان بردن محور مقاومت در منطقه ميباشد.
همچنين در اين ديدار، هيئت علماي اهل سنت لبنان بر اهميت تقويت برادري و وحدت ميان كشورهاي اسلامي تأكيد كردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰