آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۲۱۵۴
وکیل هاشمی مدعی شد:

دلیلی برای بازداشت موقت مهدی هاشمی نیست

علیزاده طباطبایی گفت: دلیلی برای بازداشت مهدی هاشمی نیست و بازداشت موقت باید به قرار وثیقه تبدیل شود.

سید محمود علیزاده طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: امروز یک ماه بازداشت موقت مهدی هاشمی به پایان می‌رسد و امیدواریم قرار بازداشت وی تبدیل به وثیقه شود.
 
وی ادامه داد: قرار بازداشت یک استثنا است و دلایل بازداشت بیم تبانی، بیم فرار و امحاء ادله است که در مورد مهدی هاشمی این موارد منتفی است و دلیلی برای ادامه بازداشت وی نیست.
 
طباطبایی با بیان اینکه بنا بر قانون دادستان موظف است مقدمات حضور وکیل در دادسرا و دادگاه را فراهم کند خاطر نشان کرد: طی این یک ماه نه تنها با مهدی هاشمی بلکه با بازپرس نیز نتوانستم ملاقات کنم.
 
وکیل هاشمی دلیل این اقدام  را تفسیر غلط از ماده 138 دانست و آن را خلاف حقوق شهروندی تلقی کرد.
 
طباطبایی با بیان اینکه پرونده مهدی هاشمی امنیتی نیست ادامه داد: این پرونده صرفا اقتصادی است و اینکه اجازه نمی‌دهند ابتدایی‌ترین حقوق متهم رعایت شود جای سوال دارد.
 
وی خاطر نشان کرد: قاضی تحقیق باید بی‌طرف باشد و به آن اندازه که در پی مجرمیت متهم است باید به دنبال برائت متهم نیز باشد.
 
طباطبایی ابراز امیدواری کرد که قرار بازداشت به قرار وثیقه تبدیل شود و ادامه داد:‌اعتراضی را برای بازپرس فرستادم و دلیلی برای بازداشت مهدی هاشمی در حال حاضر وجود ندارد.
 
وکیل هاشمی گفت: برای ارائه لایحه به دادسرا مراجعه کردم که به بنده اجازه ورود ندادند.
 
وی تاکید کرد: آنها اعلام کردند لایحه را با پست پیشتاز به دادسرای امنیت فرستاده‌ایم و لایحه من را نپذیرفتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار