
کد خبر:۲۱۲۶۳۲
با حضور معاون اول رئیس جمهور؛
کارخانه کنستانتره سنگآهن زرند به بهرهبرداری رسید
کارخانه دو میلیون تنی کنستانتره سنگآهن شهرستان زرند دقایقی پیش با حضور محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، کارخانه کنستانتره سنگآهن زرند از طرحهای ملی است که با سرمایهگذاری ارزی 91 میلیون یورو و ریالی 115 میلیارد تومان در مدت زمان حدود 24 ماه توسط بخش غیردولتی احداث شده است.
کارخانه دو میلیون تنی سنگآهن شهرستان زرند به صورت مستقیم برای 150 نفر و به صورت غیر مستقیم برای 1400 نفر اشتغالزایی میکند که دقایقی پیش با حضور محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور به بهرهبرداری رسید.
با بهرهبرداری از این طرح ظرفیت تولید کنستانتره سنگ آهن کرمان به 12 میلیون و 500 هزار تن در سال افزایش یافت.
لازم به ذکر است: در این مراسم، وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار کرمان حضور دارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.