فعاليت در عرصه تربيت دانشجويان نوعي نوآوري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۳۲۳
آيت الله نوري همداني:

فعاليت در عرصه تربيت دانشجويان نوعي نوآوري است

آيت الله نوري همداني گفت: فعاليت در عرصه تربيت دانشجويان، نوعي نوآوري است و در نوآوري‌ها بايد گذشته را در نظر گرفت، براي آينده تصميم‌گيري كرد و برنامه‌ريزي لازم را انجام داد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از قم، آيت الله حسين نوري همداني ديروز، 11 اسفندماه در ديدار با معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي اظهار داشت: مسئله شناخت زمان در شرايط كنوني از اهميت بسيار بالايي برخوردار است و بر هر شخص عاقل لازم است كه شناخت كاملي از زمان خود داشته باشد.

وي ادامه داد: جريانات فعلي جهان معاصر ريشه در تاريخ دارد و ما براي شناسايي اين جريان ها بايد تاريخ را مورد ارزيابي قرار دهيم.

اين مرجع تقليد با تاكيد بر توجه محيط هاي دانشگاهي به مسئله نوآوري افزود: در حوزه و دانشگاه بايد اقدامات اساسي براي عملي شدن نوآوري انجام شود.

نوري همداني تصريح كرد: امروز در دنيا علوم جديد و قديم وجود ندارد و همه علوم امروز دنيا از اسلام سرچشمه گرفته است، دليل اين مدعا نيز وجود اصطلاحات عربي در تمام علوم است.

وي با اشاره به قيام امام خميني (ره) و پيروزي انقلاب اسلامي تاكيد كرد: امام خميني (ره) اسلام را به عرصه زندگي مردم آورد و هويت ديني مردم مسلمان ايران اسلامي را احيا كرد.

اين مرجع تقليد در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: در زمان كنوني مديريت زمان از اهميت بسيار زيادي برخوردار است و مديريت زمان در حال حاضر به معناي پرتاب ماهواره اميد و دستيابي به انرژي صلح آميز هسته اي است.

نوري همداني يادآور شد: ما در دنياي امروز مورد هجوم سياسي، اقتصادي و فرهنگي قرار گرفته ايم، ولي با مديريت توانسته ايم كه در برابر اين تهاجمات ايستادگي كرده و به توفيقات دست يابيم.

وي با اشاره به مسائل اخير مدينه افزود: وهابيون يك فرقه گمراه و تندرو هستند كه با برداشت هاي غلط، اسلام را بدنام مي كنند، امروز آنان حتي به جايي رسيده اند كه به شيعيان زائر تعرض مي كنند و زائران ما در امان نيستند.

اين مرجع تقليد در پايان خاطرنشان كرد: ما بايد در برابر چنين اقداماتي معارف اهل بيت (ع) و فرهنگ شيعه را در دنيا گسترش دهيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار