آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۳۲۳۱
رحیمی در دومین اجلاس مطبوعات و خبرگزاری‌های جهان اسلام:

وقتی کنار سفره می‌نشینیم باید برای گرسنگان اندوهگین باشیم

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه 50 درصد از فقرا و گرسنگان جهان مسلمان هستند، گفت: این مسئله باید خواب را از چشم ما بگیرد و وقتی کنار سفره می‌نشینیم باید برای گرسنگان اندوهگین باشیم.
به گزارش خبرنگار دولت «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا رحیمی صبح امروز در دومین اجلاس مطبوعات و خبرگزاری‌های جهان اسلام در وزارت کشور با بیان اینکه این اجلاس و حضور 26 مهمان از 26 کشور اگر از همایش 26 رئیس جمهور یا سران کشورهای اسلامی بالاتر نباشد، پایین‌تر نیست، گفت: در جهان اسلام هیچ امری مهم‌تر از اطلاع‌رسانی نیست. 
 
وی با بیان اینکه ما به یک میدان عظیم از جهاد فرهنگی و معنوی برای آگاهی دادن به مسلمانان وارد شدیم تا به حقوق اساسی مسلمانان در پهنه جهان برسیم، افزود: تبلیغات عظیم آنها در درون مسلمانان نیز تفرقه ایجاد کرده و آنها را در راه و روشی قرار داده که نتوانند به حقایق اسلام پی ببرند. 
 
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: به جای پرداختن به اختلافات، باید حقوق یک میلیارد و 500 میلیون مسلمان را بازستانیم و اندیشه‌ها را به صحنه نبرد بکشانیم. 
 
رحیمی با تاکید بر اینکه باید این سیل بنیان‌کن را که صهیونیست‌ها به کمک کشورهای مقتدر علیه کشورهای اسلامی راه‌ انداخته‌اند، متوقف کنیم، خاطرنشان کرد: خداوند کلید فتح جهان را بر کمر مسلمانان بسته است، اما ما از آن استفاده نمی‌کنیم.
 
وی با بیان اینکه در تونس، مصر و بحرین و هر جا که نزاعی است اگر خونی ریخته شده خون یک مسلمان است، تصریح کرد: امروز در میانمار به خاطر خطای کوچکی که می‌توان در دادگاه و با رای یک قاضی آن را حل کرد، نسل‌کشی راه افتاده است. 
 
معاون اول رئیس جمهور گفت: هر نغمه که در جهان برای اختلاف بین شیعه و سنی نواخته شود، طبق فرمایش مقام معظم رهبری، نغمه نیرنگ است. 
 
رحیمی با تاکید بر اینکه امروز همه خبرگزاری‌های مهم جهان،‌ سایت‌ها و روزنامه‌ها در اختیار صهیونیست‌ها و قدرت‌های ظالم جهانی قرار دارند، ادامه داد: ما خبرگزاری‌ای به نام جهان اسلام نداریم که امیدوارم در همین اجلاس پایه ایجاد یک خبرگزاری جهان اسلام گذاشته شود و جمهوری اسلامی بیشتر از همه از آن حمایت ‌کند. 
 
وی با اشاره به اینکه وضعیت، وضعیت خطرناکی است و آماری که در اختیار داریم نشان می‌دهد که وضعیت مسلمانان نگران‌کننده می باشد، تصریح کرد: آنهایی که حق وتو دارند هیچ‌ کدام‌شان مربوط به جهان اسلام نیستند، اما 50 درصد از فقرا و گرسنگان جهان مسلمانان هستند. 
 
معاون اول رئیس جمهور گفت: این مسئله باید خواب را از ما بگیرد و وقتی کنار سفره می‌نشینیم باید برای گرسنگان اندوهگین باشیم. 
 
رحیمی با بیان اینکه دولت واتیکان اعلام کرده که دین اسلام بالاترین آمار انتشار در جهان را از آن خود کرده و واتیکان از گرایش غیرمسلمانان به سمت اسلام احساس خطر کرده است، یادآور شد: این دین کامل‌کننده همه ادیان آسمانی است و به محض اینکه در مسیر قرار می‌گیرد، همه مشتاقان را جذب خود می‌کند.
 
وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران تلویزیون‌هایی را با زبان‌های مختلف راه انداخته بود که تا آمریکای لاتین و همسایه‌های آن را از اخبار مطلع می‌کرد، گفت: آنها هم دستی کردند و این شبکه‌ها را قطع نمودند، بنابراین باید دستان همه آنها را رو کنیم.
 
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: در شبکه‌های تلویزیونی ما به زبان‌های مختلف چه چیزی جز معرفی انسان بیان می‌شد؟!
 
رحیمی با اشاره به اینکه صهیونیسم جهانی پشت این دیوارها چهره خود را پیدا کرده و به غیر از زشتی و پلیدی به هیچ چیز دیگر فکر نمی‌کند، ادامه داد:‌ حتی مسیحی‌ها هم متوجه نیستند که دشمن اصلی آنها صهیونیسم جهانی است.
 
وی گفت: ما موفق می‌شویم چون لطف خدا با ما و با قلم ماست.
 
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه پیشنهاد می‌کنم که مسلمانان، خبرگزاری جهان اسلام را راه بیندازند تا صدای آها به همه جا برسد و همه بشریت را به رفاه و آرامش و ه‌زیستی مسالمت‌آمیز دعوت کنند، گفت: بعد از تاسیس این خبرگزاری اولین گام باید این باشد که غیرت مسلمانان را برانگیخته کنیم. 
 
رحیمی تصریح کرد: بسیاری از سران صدای اسلام را تا اعماق زمین برده‌اند. 
 
وی با تاکید بر اینکه اگر خون خبرنگار در راه اسلام به زمین ریخته شود همه زمین را طراوت خواهد داد،گفت: باید این کارها را انجام بدهیم و نگذاریم در برابر این اتحادیه یک اتحادیه دیگر ایجاد شود که این کار را صهیونیست‌ها حتماً خواهند کرد. 
 
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: خدا لعنت کند کسانی را که یک چیز می‌نویسند و ایجاد اختلاف می‌کنند؛ من با چشم خودم هر روز می‌بینم که چه حق‌هایی را باطل و چه باطل‌هایی را حق نشان می‌دهند. 
 
رحیمی در پایان تصریح کرد: سران کشورهای اسلامی دردهایی را که شما لمس کرده‌اید، لمس نکردند و به باغ‌ها و خوشگذرانی‌های خود می‌اندیشند که انشاالله هر چه زودتر مثل مصر و تونس از پا در می‌آیند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار