کد خبر:۲۱۳۴۹۲
در تماس تلفنی با وزیر خارجه میانمار؛

صالحی خواستار جلوگیری از کشتار مسلمانان میانمار شد

وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه میانمار نگرانی‌ جدی جمهوری اسلامی ایران از منازعات قومی اخیر میانمار را به وزیر خارجه آن کشور منتقل کرد.
صالحی خواستار جلوگیری از کشتار مسلمانان میانمار شد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز چهارشنبه طی تماس تلفنی با وونا مانگ وزیر امور خارجه میانمار ضمن بررسی آخرین اخبار و وضعیت درگیریهای اخیر در استان راخین میانمار ، از درگیریهای اخیر که منجر به شعله ور شدن مجدد منازعات قومی بین مسلمانان میانمار و افراطی های بودایی گردید و نتیجتاً تعداد زیادی از مسلمانان کشته و بی خانمان شدند ، شدیداً ابراز نگرانی کرد.

 

صالحی در این تماس تلفنی با اشاره به اخبار ناراحت کننده ای که از منازعات اخیر دریافت کرده ، نگرانیهای جدی جمهوری اسلامی ایران از منازعات قومی اخیر میانمار را به وزیر خارجه آن کشور منتقل کرده و خواستار اعتدال ، دقت و حساسیت کامل پلیس و نیروهای نظامی و انتظامی میانمار در جلوگیری از این درگیریها و کشتار مسلمانان شد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان توجه دولت میانمار را به حقوق اولیه مسلمانان میانماری جلب کرده و گفت : جمهوری اسلامی ایران منادی نزدیکی و تقریب همه مذاهب بوده و تمام تلاشهای خود را در این طریق متمرکز نموده و آماده است در راستای نزدیک نمودن ساکنین بودایی میانمار با مسلمانان  همه ظرفیت خود را بکار گیرد.

 

وزیر امور خارجه گفت : با ایجاد تفاهم بین پیروان ادیان مختلف، می توان در تعمیق همزیستی مسالمت آمیز بین آنان اقدام کرد و اجازه نداد افراطیون بتوانند تخم کینه و دشمنی بین آنان پراکنده کنند.

 

وونا مانگ ضمن تشکر از این تماس تلفنی و اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک جهت حل منازعات یاد شده، از وزیر خارجه کشورمان دعوت نمود تا ضمن سفر به میانمار، وضعیت منطقه را از نزدیک مشاهده کرده و در این زمینه با وی رایزنی نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار