کد خبر:۲۱۳۶۸۸
عماد افروغ در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

«دولت ائتلاف ملی» برخلاف عقلانیت است

یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: دولت ائتلاف ملی که آمیزه‌ای از جریانات مختلف سیاسی باشد را دور از عقلانیت می‌دانم.

عماد افروغ در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» در غرفه این خبرگزاری در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، گفت: پرداختن همه افراد و داشتن نگاه بُولتنی به سخنان مقام معظم رهبری سبب ناراحتی و نگرانی من از موضوع سبک زندگی می‌شود.


وی دلیل این موضوع را داشتن نگاه احساسی و در نهایت نپرداختن به عمق و ریشه‌های این موضوع دانست و افزود: برخورد احساسی با یک مسئله مبنایی همچون اصلاح سبک زندگی نباید شکل بگیرد؛ چرا که این مسئله یک بحث جدی و تخصصی است.


افروغ افزود: این موضوع برای یک عده از افراد بحث معرَف و برای اشخاص دیگر معرف محسوب می‌شود.


این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه اصلاح سبک زندگی به اعتقاد من اصالت ثانوی دارد، افزود: لایه‌های زیرین فرهنگ اصالت اولیه داشته و این لایه‌ها باید خود را نشان دهد و همچنین وزن جهان‌بینی و ارزش‌های توحیدی را بالاتر از سبک زندگی می‌دانم.


وی ادامه داد: خیلی از ایرانی‌ها سبک زندگی‌شان ایرانی- اسلامی نیست اما موحد هستند و بسیاری هم متظاهر به سبک ایرانی- اسلامی بوده اما توحیدی نیستند.


افروغ بسترسازی و توجه به لایه‌های زیرین را در اهم موضوعات فرهنگی و سبک زندگی دانست و ادامه داد: هر چه مردم توحیدی‌تر شوند و در لایه‌های ارزشی‌شان بیشتر به هویت ایرانی- اسلامی‌شان پی ببرند خود به خود به نمود سبک ایرانی- اسلامی نزدیک می‌شوند.

 

این فعال فرهنگی و سیاسی، فرهنگ سازی توحیدی و توجه به جهان بینی و ارزش‌های توحیدی را نه تنها در شرایط بلکه از ابزارهای مورد نیاز جامعه فعلی برشمرد.


وی تصریح کرد: اگر دولتمردی دروغ بگوید نباید انتظار داشت او در جهت تحولات زیربنایی توحیدی نمره مثبت بگیرد.


افروغ افزود: اگر بفهمیم جهان بینی ‌توحیدی و ارزش‌های الهی ملاک قرار گیرد باید همه چیز در خدمت توحید باشد، به این ترتیب که منظومه‌های فکری، سیاسیون و مدیران در خدمت این موضوع باشند و شکافی بین رفتارها و شعارها نباشد.


نماینده اسق مجلس با اشاره به اینکه الگوسازی و کار فرهنگی برای اصلاح سبک زندگی مورد نیاز است، افزود: نمی‌توانیم با توصیه و نصیحت به نتیجه برسیم.


این نماینده اسبق مجلس در ادامه یکی از اقدامات مثبت مجلس هفتم را تصویب قانون طراحی مد و لباس دانست و اضافه کرد: تصویب قانون مد و لباس در عرصه بهبود سبک زندگی انجام شد.

 

 افروغ خواستار ایجاد دستگاه و نظامی شد تا در ارتباط با ذائقه و سلیقه ایرانی گام بردارد.


 این فعال سیاسی و فرهنگی ادامه داد: اگر در بحث مد و لباس موفق نبودیم باید خلاء‌های قانونی رفع شده و با برطرف سازی این مشکل باید در پی بهبود اجرا و نظارت باشیم.


وی سبک زندگی را در معماری و شهرسازی مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: باید نمادهای کلامی مربوط به سبک زندگی در معماری و شهرسازی شناخته شود و به سمتی برویم که مورد انتخاب و الگو قرار گیرد.


افروغ ادامه داد: خیلی باید مراقب بود که بحث سبک زندگی بولتنی، شعاری و تجویزی نباشد تا مورد انتخاب قرار گیرد و باید بدانیم این لایه‌های زیرین هستند که باید خط بدهند.


این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: لایه‌های زیرین فرهنگی باید رو بیاید و این آرزوی هر کسی است و باید گفت این اتفاق کار سختی است و باید به مرحله اجرا برسد.


 وی با ارائه پیشنهاد مشاهده منظومه فرهنگی و ایجاد آن افزود: باید منظومه فرهنگی طراحی شده و سپس وظایف هر نهادی را در این منظومه تعریف کنیم سپس شخصی که از این مسئولیت غفلت کرد باید پاسخگو باشد.


افروغ با اشاره به اینکه دغدغه همواره وجود داشته اما عمل متناسب با این دغدغه‌ها وجود نداشته است، ادامه داد: به طور مثال دغدغه بحث معماری و شهرسازی امروز به میزان سال‌های گذشته نیست.


این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: با مشاهده معماری‌ها و شهرسازی‌هایی که حتی در دست دولت است اعتنایی به معماری ایرانی و اسلامی نشده است در صورتی که این موضوع جزئی از سبک زندگی است.


 وی با بیان اینکه نباید در این مورد دنبال مقصر باشیم، افزود: منظومه فرهنگ و سبک زندگی با بحث الگوی ایرانی- اسلامی پیشرفت ارتباط دارد چون این الگو دارای یک محتوا و فرم است.


افروغ گفت: حداقل فُرم را می‌توانیم به سبک زندگی برگردانیم و تحولات اقتصادی و ارزش‌ها و آرمان‌ها را محتوا قرار دهیم.


این کارشناس مسائل سیاسی در مورد بحث ائتلاف ملی گفت: اگر عده‌ای بخواهند دور هم جمع شوند و قطع نظر از وجهه سیاسی آن و برای تعالی نظام و به چارچوب‌های انقلاب اسلامی بیاندیشند مشکلی ندارد و بسیار خوب است.


 وی افزود: مشکل جایی است که اگر صحبت از دولت ائتلاف ملی می‌کنیم بحث سیاسی می‌شود.


افروغ دولت ائتلاف ملی را که آمیزه‌ای از جریانات مختلف سیاسی باشد را عقلانی ندانست و آن را متناسب با تجربه و تراکم سیاسی قلمداد نکرد.


این کارشناس مسائل سیاسی خواستار انباشته شدن تجربه‌ها شد و افزود: نمی‌توانیم در خصوص مسائل مختلف منقطع عمل کنیم.


 وی افزود: باید بدانیم چه کسی در ائتلاف امتحان پس داده و به لحاظ عقلانیت سیاسی مشکل دارد.


افروغ از کسانی که دغدغه منافع ملی را دارند، خواست به دور از دغدغه‌های سیاسی دور هم جمع شده و به صحبت بپردازند.


نماینده مجلس هفتم گفت: دولتی که براساس گفتمان و یا خود گفتمان می‌تواند عمل کند نباید به شکل مدیریت واگنی عمل کند و براساس تعویض سرتاذیل نمی‌تواند رفتار کند؛ چرا که این مغایر اداره صحیح کشور است.

برچسب ها:
SNN.ir
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار